Apple udsender OS X Yosemite Preview 6

Endnu en opdatering af betaversionen OS X Yosemite Preview er udsendt af Apple til udviklerne.

OS X Yosemite Preview 6

OS X Yosemite

Apple er klar med OS X Yosemite Preview 6, som er den sjette betaversion af Apples næste store opdatering til styresystemet på Mac-computere.

Apple lover at opdateringen bliver tilgængelig for offentligheden som en gratis opgradering til efteråret. Hvornår ”efteråret starter” vides ikke – men mon ikke det passer sammen med lanceringsdatoen for den næste iPhone, i begyndelsen af september.

Mac-computere der strækker sig helt tilbage til midten af 2007 kan køre OS X Yosemite. Det er dog ikke sikkert, at alle funktioner i den nye OS X version vil være tilgængelige på de helt gamle maskiner.

Preview 6 kommer med en række nye baggrundstapeter, ændringer af forskellige systemikoner og så er der kommet ”Forstyr ikke” i notifikationscentret.

Dertil kommer en række optimeringer og fejlrettelser i motorrummet. Det betyder blandt andet en mere stabil Safari-browser. Her er Apples officielle release-notes.

Snart kan du ringe fra din Mac
OS X Yosemite og iOS 8 kan forstå dansk

Mere til historien

De seneste opdateringer af Yosemite har inkluderet en ny betaversion af iOS 8 til iPhone. Dette er dog ikke tilfældet denne gang. Indtil videre er iOS 8 beta 5 fortsat den nyeste tilgængelige version for udviklerne.

Læs også:
Her er nyhederne i iOS 8


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.