Samsung Galaxy Alpha afsløres næste uge

0

RYGTE: Den efterhånden ofte lækkede Samsung Galaxy Alpha offentliggøres måske før forventet – i hvert fald hvis man skal tro nyt rygte.

Samsung Galaxy Alpha (Kilde: SamMobile.com)
Samsung Galaxy Alpha (Kilde: SamMobile.com)

Galaxy Alpha, der ventes at blive den nye smartphone fra Samsung, og første gang de designer en Android-smartphone i aluminium, rygtes til at blive offentliggjort mandag den 4. august 2014 – altså allerede i næste uge. Det skriver GSMArena.com.

Tidligere har datoer i midten af august og september måned også været nævnt.

Lanceres Galaxy Alpha i løbet af næste uge eller kort derefter, så vil det give den lidt tid alene i spotlight før det ventes, at Samsung er klar med nyt til årets IFA-messe i september.

Samsung Galaxy Note 4 – det ved vi

Galaxy Alpha ventes at få en skærm på 4,7 eller 4,8 tommer, hvilket måske betyder den er ment som en ”direkte konkurrent” til en eventuelt kommende større iPhone. Ligesom iPhone går rygterne også på, at Galaxy Alpha kommer til at understøtte nano SIM, samt have 32 GB intern hukommelse, men ingen mulighed for udvidelse via microSD-kort.

Galaxy Alpha – ny Samsung topmodel?

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud vedrørende Galaxy Alpha – ligesom der heller ikke er udsendt invitationer til presseevent, så der kan være tale om blot rygter.

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 4 ventes også at blive offentliggjort i nær fremtid – nærmere bestemt i begyndelsen af september måned til årets IFA-messe i Berlin.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer