MobilePay virker igen – hos alle

0

Danske Bank oplyser i dag på deres Facebookside, at MobilePay nu fungerer for alle brugere – også de nyoprettede.

MobilePay Danske Bank
MobilePay fra Danske Bank (Foto: MereMobil.dk)

Danske Bank har været ramt af tekniske problemer på deres populære applikation MobilePay de seneste dage, men nu meddeler de på deres Facebookside, at MobilePay atter fungerer for alle brugere igen.

MobilePay er ramt af nedbrud

– ”God onsdag morgen. Solen skinner, fuglene synger og MobilePay er oppe at køre igen for alle brugere – også med nyoprettelse. Jeg håber, I alle får en fantastisk dag,” lyder det på Danske Banks Facebookside.

Mandag var hele applikationen ramt af tekniske problemer, mens det i går ”kun” var nyoprettede brugere eller brugere der ikke havde opdateret til de nye betingelser, som kom tidligere på sommeren i en opdatering, der fik fejl.

Men nu skulle MobilePay altså fungerer perfekt igen for alle.

Mere til historien

Der var på Danske Banks Facebookside mange negative skriverier omkring nedbruddet, men tænker man over det, så er det første gang i lidt over 1 år, at et sådan nedbrud for alvor rammer MobilePay i længere tid. Dankortet og PBS går også ofte ned, hvor folk ikke kan bruge Dankort-automater osv. så det er desværre sådan det er med teknikken.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer