Nokia på vej med ny Android – Nokia X2

Rygte: Den første Android-mobil fra Nokia blev præsenteret tidligere i år, nu ser det ud til en efterfølger er på vej, i form af Nokia X2.

Nokia teaser for Nokia X2

Nokia teaser for “Nokia X2”?

Intet er endnu officielt, men skal man tro en lille teaser fra Nokia og de efterfølgende rygter på internettet, så er Nokia på vej med en efterfølger til deres første Android-mobil Nokia X.

 – WEB-TV: Nokia XL – første kig på Nokias Android

Dette er ikke overraskende, hvis det er tilfældet, da de allerede under præsentationen af Nokia X fortalte, at de havde flere Android-mobiler i støbeskeen.

Nokias hjemmeside teases der for ”Green with envy”, hvilket ifølge rygtesmedene skulle hentyde til en ny Android-mobil, Nokia X2. Nokia X2 ventes præsenteret allerede i næste uge – mere præcist tirsdag den 24. juni 2014. Dette tælles der ned til på hjemmesiden. Det skriver GSMArena.com.

Nokia: Derfor satser vi på Android

Ifølge rygtebørsen, så er de største ændringer i forhold til forgængeren en dedikeret ”home button”, større skærm, hurtigere processor og 1 GB RAM. Dog er vi klogere på tirsdag, når Nokia ventes at melde noget officielt ud.

Nokia X2, der ventes at blive navnet på den næste Android-mobil, kommer formentligt ligesom forgængeren ikke på det danske marked.

Mere til historien

Den næste Lumia-model, som Microsoft Devices sender på det danske marked er Lumia 930, dog er den præcise salgsstart endnu usikker.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram