Nokia på vej med ny Android – Nokia X2

1

Rygte: Den første Android-mobil fra Nokia blev præsenteret tidligere i år, nu ser det ud til en efterfølger er på vej, i form af Nokia X2.

Nokia teaser for Nokia X2
Nokia teaser for “Nokia X2”?

Intet er endnu officielt, men skal man tro en lille teaser fra Nokia og de efterfølgende rygter på internettet, så er Nokia på vej med en efterfølger til deres første Android-mobil Nokia X.

 – WEB-TV: Nokia XL – første kig på Nokias Android

Dette er ikke overraskende, hvis det er tilfældet, da de allerede under præsentationen af Nokia X fortalte, at de havde flere Android-mobiler i støbeskeen.

Nokias hjemmeside teases der for ”Green with envy”, hvilket ifølge rygtesmedene skulle hentyde til en ny Android-mobil, Nokia X2. Nokia X2 ventes præsenteret allerede i næste uge – mere præcist tirsdag den 24. juni 2014. Dette tælles der ned til på hjemmesiden. Det skriver GSMArena.com.

Nokia: Derfor satser vi på Android

Ifølge rygtebørsen, så er de største ændringer i forhold til forgængeren en dedikeret ”home button”, større skærm, hurtigere processor og 1 GB RAM. Dog er vi klogere på tirsdag, når Nokia ventes at melde noget officielt ud.

Nokia X2, der ventes at blive navnet på den næste Android-mobil, kommer formentligt ligesom forgængeren ikke på det danske marked.

Mere til historien

Den næste Lumia-model, som Microsoft Devices sender på det danske marked er Lumia 930, dog er den præcise salgsstart endnu usikker.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer