Netflix hæver priserne – Danmark går fri

Den amerikanske streamingtjeneste Netflix har netop givet priserne et hak op, men indtil videre er den danske pris endnu uændret.

Apple TV med Netflix

Apple TV med Netflix

Der har tidligere været varslet prisstigning til streamingtjenesten Netflix og nu er det i de fleste lande blevet cirka 10 kroner dyrere om måneden at være abonnent. Det blev offentliggjort i forbindelse med tjenestens kvartalsregnskab. Og det er nu begyndt at ske. Det skriver Dr.dk.

I USA er prisen steget med en dollar, dog kun for nye kunder, mens eksisterende kunder i en mail får oplyst, at de kan fortsætte med en uændret pris i to år.

Indhold på Netflix fjernet uden varsel

I mange europæiske lande er prisen steget med en euro, så det nu koster 8.99 Euro om måneden at være abonnent, mens det i Norge er steget med 10 kroner.

I Danmark er vi dog endnu gået fri for en prisstigning, men om Danmark går helt fri eller en prisstigning kommer indenfor nær fremtid er endnu uvist.

Netflix-tip: Sådan bliver underteksterne hvide

Reed Hastings, Netflix-chef, har tidligere fortalt at prisstigningerne skal være med til at forbedre indholdet på tjenesten, da Netflix har fået meget kritik for at levere indhold af ældre dato.

Danmark vil dog formentlig blive ramt af en prisstigning senere, hvis et lovforslag vedtages. Da Netflix ikke afregner moms med SKAT i Danmark, men har selskabet etableret i Luxenborg. Men lovforslaget går på, at der skal pålægges moms i det land hvor varen sælges fremfor det land selskabet er registreret.

Mere til historien

En talsmand for Netflix udtalte, at de realistisk kunne forvente at få en femtedel af de danske husstande som kunder. Men ifølge DRs medieforskning, så estimeres det at op mod 450.000 danske husstande et år efter lanceringen havde abonnement hos Netflix.

Læs også:

Netflix nu den sjettestørste tv-kanal i Danmark

– PODCAST: Mit gamle TV er presset af Netflix

Max: Her er priserne i Danmark

I næste måned sættes stikket i til Max. Her er priserne på abonnementerne. Læs mere om dem her.

(mere…)
Sportfan? Du kommer til at betale

Fra den kommende sportssæson er det nye tider på streamingtjenesterne. Regningen ender hos dig som sportsfan.

(mere…)
Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Fandt logins på Google – nu er han dømt

En mand fra Odense fandt brugernavne og kodeord til streamingtjenester via simpel søgning på Google.

(mere…)
Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram