Medie: Apple vil sælge 65 millioner iWatches i 2014

0

Apples iWatch har været rygtet længe, men det ventes endelig at blive lanceret i år og Apple forventer at sælge 65 millioner i 2014.

Apple rygtes, at være stærkt på vej med deres bud på et smartwatch og forventningen er, at de skal sælge 65 millioner eksemplarer i 2014. Sådan lyder det, ifølge Computerworld.dk, fra den britiske udgave af Macworld.

Apples iWatch har været rygtet længe og forventningerne til en lancering vil ske i år er store. Skal man tro avisen Economic Daily, så bliver Apples iWatch lanceret i tredje kvartal i år.

Apples iWatch meldes klar til efteråret

Men mens Apples egne forventninger altså er store, så mener flere analytikere at uret skal præsenteres inden længe, ellers er det for sent.

– “Hvis Apple ikke er klar med et smart ur inden to måneder, er det for sent,” siger analytiker Trip Chowdhry fra Global Equities Research.

 – Apples iWatch kan blive større end iPad og iPhone

Men mens analytiker Trip Chowdhry er skeptisk, så har flere andre bidt mærke i Tim Cooks udtalelse om, at Apple ikke skal være først, men bedst, hvilket han udtalte i forbindelse med fremlæggelsen af Apples seneste kvartalsregnskab.

Kommer Apple med et smartwatch (iWatch) så kan det blive firmaets absolut vigtigste lancering i 2014, endda vigtigere end en eventual iPhone 6.

Mere til historien

Det har længe været et hot emne på rygtebørsen, at Apple ville komme med et smartwatch, som lød navnet iWatch. Det er dog endnu uvist om Apple kommer med et smartwatch og om navnet i såfald bliver iWatch. Skal man tro Macworld er Apple desuden løbet ind i problemer med at få godkendt navnet i USA og Storbritannien, da det allerede er registreret af en anden virksomhed.

Læs også:
Samarbejder Apple med Nike om wearable gadgets?
Wearables – next big thing – så meget vil de sælge

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer