Bloker opkald og beskeder fra uønskede kontakter

TIP: Du kan nemt og hurtigt blokere en uønsket kontakt i iOS 7, så du aldrig får opkald eller beskeder på din telefon fra en specifik kontakt. Se hvordan det gøres her.

Har du en kontakt i din telefon, som du simpelthen ikke ønsker kan kontakte dig – hverken på SMS eller via opkald, så kan du hurtigt og nemt blokere denne.

I iOS 7 vælger du blot den ønskede kontakt i telefonbogen, derefter scroller du ned på den enkelte kontakt og nederst finder du ”Bloker”. Denne trykker du så på og efterfølgende kommer muligheden ”Bloker kontakt” eller ”Annuller”, her vælges ”Bloker Kontakt”. Og kontakten er derefter blokeret.

- TIP: Forårsrengøring – sorter dine applikationer

Du skal dog være opmærksom på, at opkald ikke afvises, men kontakten sendes direkte til din telefonsvarer.

Ønsker du senere at ophæve blokeringen, så gøres dette ved at gå ind på den enkelte kontakt igen og vælge ”Fjern blokering”.

- TIP: Sådan bruger du lys på iPhone til notifikationer

Har du blokeret flere kontakter, så er det nemmere at administrere disse inde i ”Indstillinger – Beskeder – Blokeret”.

Desværre virker funktionen ikke på opkald fra folk med skjult nummer, så dette lille tip hjælper dig ikke af mod diverse telefonsælgere eller lignende.

Mere til historien

Har du tidligere haft en iPhone og benyttet iMessage, så kan du opleve at tjenesten giverproblemer. Læs nærmere her hvordan du kan undgå dette.

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram