Bloker opkald og beskeder fra uønskede kontakter

TIP: Du kan nemt og hurtigt blokere en uønsket kontakt i iOS 7, så du aldrig får opkald eller beskeder på din telefon fra en specifik kontakt. Se hvordan det gøres her.

Har du en kontakt i din telefon, som du simpelthen ikke ønsker kan kontakte dig – hverken på SMS eller via opkald, så kan du hurtigt og nemt blokere denne.

I iOS 7 vælger du blot den ønskede kontakt i telefonbogen, derefter scroller du ned på den enkelte kontakt og nederst finder du ”Bloker”. Denne trykker du så på og efterfølgende kommer muligheden ”Bloker kontakt” eller ”Annuller”, her vælges ”Bloker Kontakt”. Og kontakten er derefter blokeret.

- TIP: Forårsrengøring – sorter dine applikationer

Du skal dog være opmærksom på, at opkald ikke afvises, men kontakten sendes direkte til din telefonsvarer.

Ønsker du senere at ophæve blokeringen, så gøres dette ved at gå ind på den enkelte kontakt igen og vælge ”Fjern blokering”.

- TIP: Sådan bruger du lys på iPhone til notifikationer

Har du blokeret flere kontakter, så er det nemmere at administrere disse inde i ”Indstillinger – Beskeder – Blokeret”.

Desværre virker funktionen ikke på opkald fra folk med skjult nummer, så dette lille tip hjælper dig ikke af mod diverse telefonsælgere eller lignende.

Mere til historien

Har du tidligere haft en iPhone og benyttet iMessage, så kan du opleve at tjenesten giverproblemer. Læs nærmere her hvordan du kan undgå dette.

Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
De bedste ”tech-gaver” til konfirmanden 2022

KØBSGUIDE: Skal konfirmanden have en smartphone i gave eller købe mobil for nogle pengegaverne? Vi kommer med tips til tech-gaven.

(mere…)
Apple genbruger materialer som aldrig før

I 2021 indeholdt Apple-produkter næsten 20 pct. genbrugsmaterialer, hvilket er den højeste procentdel til dato. Den grønne omstilling er i gang.

(mere…)
Sådan får du mere ud af din Nintendo Switch

TIP: Nintendo Switch har 5 år på bagen, men er ikke uden fejl. Vi tager et kig på hvordan du får mest muligt ud af din Nintendo Switch.

(mere…)
Min mening om iPhone SE 2022

EP107: iPhone SE er en god budget-iPhone, men der er kompromisser du skal være parat til at indgå. Lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram