Bloker opkald og beskeder fra uønskede kontakter

0

TIP: Du kan nemt og hurtigt blokere en uønsket kontakt i iOS 7, så du aldrig får opkald eller beskeder på din telefon fra en specifik kontakt. Se hvordan det gøres her.

Har du en kontakt i din telefon, som du simpelthen ikke ønsker kan kontakte dig – hverken på SMS eller via opkald, så kan du hurtigt og nemt blokere denne.

I iOS 7 vælger du blot den ønskede kontakt i telefonbogen, derefter scroller du ned på den enkelte kontakt og nederst finder du ”Bloker”. Denne trykker du så på og efterfølgende kommer muligheden ”Bloker kontakt” eller ”Annuller”, her vælges ”Bloker Kontakt”. Og kontakten er derefter blokeret.

TIP: Forårsrengøring – sorter dine applikationer

Du skal dog være opmærksom på, at opkald ikke afvises, men kontakten sendes direkte til din telefonsvarer.

Ønsker du senere at ophæve blokeringen, så gøres dette ved at gå ind på den enkelte kontakt igen og vælge ”Fjern blokering”.

TIP: Sådan bruger du lys på iPhone til notifikationer

Har du blokeret flere kontakter, så er det nemmere at administrere disse inde i ”Indstillinger – Beskeder – Blokeret”.

Desværre virker funktionen ikke på opkald fra folk med skjult nummer, så dette lille tip hjælper dig ikke af mod diverse telefonsælgere eller lignende.

Mere til historien

Har du tidligere haft en iPhone og benyttet iMessage, så kan du opleve at tjenesten giverproblemer. Læs nærmere her hvordan du kan undgå dette.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer