Google vil øge kendskabet til Android

1

Google kræver nu, at mobilproducenterne mærker deres smartphones med en ”Android-mærkning”, der skal øge kendskabet til styresystemet.

Powered by Android
Powered by Android

Google er ikke glad for, at mange mennesker ikke ved, at det er deres operativsystem, Android, der bruges i topmodellerne fra HTC, LG, Samsung, Sony med flere. Derfor har de nu besluttet, at kendskabet skal øges til platformen ved en ny ”mærkning”. Det skriver Mobilen.no.

Mobilproducenter, som fra nu af benytter Android med Google Mobile Services, skal nu mærke produkterne med ordlyden ”Powered by Android”. Google bestemmer også præcis, hvordan dette logo ser ud. Det skriver Geek.com.

 – HTC One M8 – alt om HTCs nye vidundermobil

Producenterne slipper i første omgang for, at skrive det på telefonernes covers, i stedet skal ”Powered by Android”-informationen vises når telefonen startes op.

Indtil nu har mobilproducenterne her vist deres eget logo eller operatører kan have haft deres logo på.

Nogen af de første topmodeller, der kommer på markedet med Android-mærkningen er HTC One M8 og Samsung Galaxy S5. Vi har på vores testeksemplar ikke denne ”Android-mærkning”, så om det ikke er alle eksemplarer af HTC One, der vil have det er uvist eller det blot er testeksemplar, som ikke har det.

 – Samsung Galaxy S5 – alt du skal vide

Mere til historien

Grunden til Google ønsker, at øge kendskabet til Android kan være, at flere og flere Android-enheder er de såkaldte ”forked-versioner”, som kommer uden Googles services.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer