Dansk salgsstart af Sony Xperia Z2 nærmer sig

0

Sonys nye flagskib, Xperia Z2, har på det danske marked fået udskudt salgsstarten, men nu er den nye dato klar – og lige om hjørnet.

Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)
Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)

Den nye topmodel Xperia Z2 fra Sony blev ramt af forsinkelser på blandt andet det danske marked, men nu er Sony Xperia Z2 langt om længe så småt på vej i handlen herhjemme.

– ”Så er vi klar til lancering af Xperia Z2 i Danmark d. 5. maj i alle butikker. Prisen uden abonnement fastsættes af forhandlerne, men ventes at ligge omkring 5.000 kroner. Alle der har pre-booket eller køber Z2 i løbet af maj måned vil få et af de nye Smartbands med i æsken ligesom de vil ha’ mulighed for at downloade det nye Michael Jackson album gratis via vores Xperia Lounge app,”udtaler Morten Johansen, marketingchef hos Sony Mobile Danmark, til MereMobil.dk.

Forventningerne til Xperia Z2 er store både i ind- og udland, og også på MereMobil.dk glæder vi os til at se nærmere på telefonen. Xperia Z2 er iøvrigt mere vand- og støvtæt end Samsung Galaxy S5.

Foruden Xperia Z2 er Sony også klar med de nye produkter SmartBand og Xperia Z2 Tablet.

Læs testen af Xperia Z2 Tablet

Web-TV: Første kig på Xperia Z2

Mere til historien

Sidste år var det HTCs topmodel HTC One, som blev ramt af forsinkelse på markedet. Det er endnu uvist om det vil få betydning for salgstallet for Xperia Z2, at den ikke nåede på markedet i starten af april måned, som først var planen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer