Ny tablet fra Sony – Xperia Z2 Tablet

Sony er klar med en ny flagskibsmodel på smartphone-markedet, men også på tablet-markedet. Mød Xperia Z2 Tablet her.

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: Sony)

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: Sony)

Mobile World Congress 2014 har budt på Sonys nye smartphone flagskib, men også en ny tablet.

Sony Xperia Z2 – ny flagskibsmodel fra Sony

Sony kom sidste år med Sony Xperia Z Tablet, som har været utrolig populære, da den ikke alene er flot designet, men også utrolig robust og kan holde til noget.

Ligesom flere af de andre Xperia-produkter, så er Xperia Z Tablet og nu også efterfølgeren Xperia Z2 Tablet begge støv- og vandtæt.

Xperia Z2 Tablet er den første tablet i verden med teknikken Live Color LED, der er en teknik Sony også benytter i deres seneste BRAVIA-fjernsyn. Live Color LED giver skarpe, men naturlige billeder, udover det kommer Xperia Z2 Tablet også med X-Reality, der forbedre det enkelte billede.

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: Sony)

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: Sony)

Den nye tablet har Front Surround Audio, der giver en bedre lydoplevelse. Sammen med Sonys headset (MDR-NC31EM) fjernes op til 98 procent af alt baggrundsstøj.

– ”Sonys forrige tablet ramte markedet som en bombe, da den blev lanceret sidste år, og siden er den blevet hyldet verden over. Nu lancerer vi Xperia Z2 Tablet, som er verdens tyndeste, letteste og hurtigste vandtætte tablet. Især vandtætheden ved vi, at vores kunder værdsætter, og med Xperia Z2 Tablet forstærker vi vores førerposition yderligere,” siger Morten Johansen, Marketingschef hos Sony Mobile Danmark.

Xperia Z2 Tablet kommer med den hurtigste tablet-processor, nemlig en 2,3 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801, med Krait CPU og 4G LTE. Grafikkortet er af typen Adreno 330.

Tyndeste og letteste 10 tommer tablet

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: Sony)

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: Sony)

Sony har med Xperia Z2 Tablet skabt verdens tyndeste (6,4 millimeter) og letteste (WiFi-modellen vejer 426 gram) tablet på 10 tommer.

Men selvom den er let, så har den et kæmpe batteri på hele 6.000 mAh, der er opgivet til at kunne klare 10 timers uafbrudt brug, samt mere end 100 timers musikafspilning.

Xperia Z2 Tablet lader også hurtigere op end andre tablets på markedet, hvilket skyldes integrationen af Qualcomm Quick Charge 2.0. Det betyder den oplades 75 procent hurtigere end andre af markedets tablets.

De øvrige specifikationer

Xperia Z2 Tablet kommer med to kameraer. Det på bagsiden, som er på 8,1 megapixels og kan filme i Full HD, samt har Sonys Exmor RS-teknologi. Mens frontkameraet er på 2,2 megapixels.

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: Sony)

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: Sony)

Android 4.4 KitKat er under motorhjelmen og ligesom det kendes fra flere af Sonys smartphones, så kommer Xperia Z2 Tablet også med Battery STAMINA Mode, der forlænger batteritiden.

Xperia Z2 Tablet kommer på det danske marked i begyndelsen af april måned i farverne sort og hvid med WiFi eller 4G/LTE og WiFi.

Du kan se prisen her.

Mere til historien

Sony lancerede til årets CES-messe en mini-udgave af deres tidligere topmodel på smartphone-markedet Xperia Z1 Compact, hvor Sony går efter iPhone-brugere, der ønsker en topmodel på Android-platformen uden en kæmpe skærm.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Sådan tjekker du batteriet på din iPad
(mere…)
Apples iPad-udvalg er kaotisk

Det er forvirrende at vælge den rette iPad, men i 2024 rydder Apple op, forlyder det.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Hvilken iPad skal jeg vælge? (2023-guide)

STOR GUIDE: Den bedste iPad i 2023 er den iPad, der passer til dine behov. Vi guider dig til, hvilken iPad du skal vælge netop nu.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram