Ny tablet fra Sony - Xperia Z2 Tablet

Sony er klar med en ny flagskibsmodel på smartphone-markedet, men også på tablet-markedet. Mød Xperia Z2 Tablet her.

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: Sony)

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: Sony)

Mobile World Congress 2014 har budt på Sonys nye smartphone flagskib, men også en ny tablet.

- Sony Xperia Z2 – ny flagskibsmodel fra Sony

Sony kom sidste år med Sony Xperia Z Tablet, som har været utrolig populære, da den ikke alene er flot designet, men også utrolig robust og kan holde til noget.

Ligesom flere af de andre Xperia-produkter, så er Xperia Z Tablet og nu også efterfølgeren Xperia Z2 Tablet begge støv- og vandtæt.

Xperia Z2 Tablet er den første tablet i verden med teknikken Live Color LED, der er en teknik Sony også benytter i deres seneste BRAVIA-fjernsyn. Live Color LED giver skarpe, men naturlige billeder, udover det kommer Xperia Z2 Tablet også med X-Reality, der forbedre det enkelte billede.

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: Sony)

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: Sony)

Den nye tablet har Front Surround Audio, der giver en bedre lydoplevelse. Sammen med Sonys headset (MDR-NC31EM) fjernes op til 98 procent af alt baggrundsstøj.

- ”Sonys forrige tablet ramte markedet som en bombe, da den blev lanceret sidste år, og siden er den blevet hyldet verden over. Nu lancerer vi Xperia Z2 Tablet, som er verdens tyndeste, letteste og hurtigste vandtætte tablet. Især vandtætheden ved vi, at vores kunder værdsætter, og med Xperia Z2 Tablet forstærker vi vores førerposition yderligere,” siger Morten Johansen, Marketingschef hos Sony Mobile Danmark.

Xperia Z2 Tablet kommer med den hurtigste tablet-processor, nemlig en 2,3 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801, med Krait CPU og 4G LTE. Grafikkortet er af typen Adreno 330.

Tyndeste og letteste 10 tommer tablet

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: Sony)

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: Sony)

Sony har med Xperia Z2 Tablet skabt verdens tyndeste (6,4 millimeter) og letteste (WiFi-modellen vejer 426 gram) tablet på 10 tommer.

Men selvom den er let, så har den et kæmpe batteri på hele 6.000 mAh, der er opgivet til at kunne klare 10 timers uafbrudt brug, samt mere end 100 timers musikafspilning.

Xperia Z2 Tablet lader også hurtigere op end andre tablets på markedet, hvilket skyldes integrationen af Qualcomm Quick Charge 2.0. Det betyder den oplades 75 procent hurtigere end andre af markedets tablets.

De øvrige specifikationer

Xperia Z2 Tablet kommer med to kameraer. Det på bagsiden, som er på 8,1 megapixels og kan filme i Full HD, samt har Sonys Exmor RS-teknologi. Mens frontkameraet er på 2,2 megapixels.

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: Sony)

Sony Xperia Z2 Tablet (Foto: Sony)

Android 4.4 KitKat er under motorhjelmen og ligesom det kendes fra flere af Sonys smartphones, så kommer Xperia Z2 Tablet også med Battery STAMINA Mode, der forlænger batteritiden.

Xperia Z2 Tablet kommer på det danske marked i begyndelsen af april måned i farverne sort og hvid med WiFi eller 4G/LTE og WiFi.

Du kan se prisen her.

Mere til historien

Sony lancerede til årets CES-messe en mini-udgave af deres tidligere topmodel på smartphone-markedet Xperia Z1 Compact, hvor Sony går efter iPhone-brugere, der ønsker en topmodel på Android-platformen uden en kæmpe skærm.

Ny prisvenlig Sony-telefon kan nu købes i Danmark

Sony Xperia 10 IV er sommerens bud på en mellemklassetelefon. Den er klar i butikkerne nu.

(mere…)
Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram