Nokia X allerede udsolgt i Kina

0

For en uges tid siden skrev vi, at interessen for Nokia X var stor i Kina og salget startede i går, og måtte kort efter melde udsolgt.

Stephen Elop præsenterer Nokia X
Stephen Elop præsenterer Nokia X (Foto: MereMobil.dk)

Først hed det sig, at der var 1 million forudbestillinger på den nye Android-telefon fra Nokia, Nokia X. Senere viste det sig dog, at disse forudbestillinger mere var registreringer og interesse grundet en konkurrence, hvor telefonen var på højkant.

Nokia X er alligevel ikke forudbestilt i 1 mio. eksemplarer

Men interessen holdt ved hos mange af disse mobilkunder. Da salgsstarten gik hos forhandleren JD.com den 24. marts klokken 10 (lokal tid) tog det kun 4 minutter før JD.com kunne melde udsolgt af Nokia X. Det skriver Intomobile.com.

 – Analytiker: Nokia X er ikke panik

Det er dog uvist, hvor mange eksemplarer, at JD.com havde på lager, men det vides der var mere end 10.000, da de fik nogle gratis services, som en del af en bonus pakke. De 10.000 eksemplarer var måske/måske ikke, det antal der blev solgt.

 – Nokia XL – første kig på Nokias Android

JD.com solgte Nokia X for 599 RMB, hvilket svarer til cirka 97 dollars. Til sammenligning så sælges Nokia Lumia 520, den bedst sælgende Windows Phone, for 639 RMB.

Mere til historien

Vi skal ikke forvente, at Nokia X kommer til salg på det danske marked. Indtil videre er det i hvert fald tvivlsomt.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer