Nokia X er alligevel ikke forudbestilt i 1 mio. eksemplarer

Det har de seneste dage lydt, at Nokia X var forudbestilt mere end én million gange i Kina, men det forholder sig alligevel ikke sådan.

Nokia X-familien (Foto: Nokia Conversations)

Nokia X-familien (Foto: Nokia Conversations)

Nyheden om at Nokia X havde nået mere end 1 million forudbestillinger i Kina, har fået en del omtale i weekenden, men nu viser det sig, at det ikke er reelle forudbestillinger.

- Nokia klar med Android-telefoner – uden Google

Forhandleren RetailerJD.com havde nemlig lavet en konkurrence, hvor deltagerne skulle klikke på ”pre-order”-knappen for, at have en chance for at vinde telefonen. Det skriver GSMArena.com.

- WEB-TV: Nokia XL – første kig på Nokias Android

Dermed kunne man angive en ”pre-order” uden at betale og der er derfor mere tale om interesse for telefonen end reelle forudbestillinger.

- WEB-TV: Analytiker: Nokia X er ikke panik

Men interessen kan dog fortælle lige om, at det måske ikke bliver svært for Nokia X at nå dette salgstal.

- Nokia: Derfor satser vi på Android

Telefonen rammer det kinesiske marked til 100 dollars uden abonnement og ikke SIM-låst, hvilket er rigtig billigt for en smartphone.

Mere til historien

Den første Android-telefon fra Nokia – Nokia X – ventes ikke at komme til det danske marked, men det kan ikke udelukkes at vi på et senere tidspunkt får en Android-telefon fra Nokia til vores markedsområde.

Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Første telefon med ny Snapdragon-processor er klar til sommer?

Snapdragon 8 Gen 1 sidder i de fleste Android-topmodeller i dag, men en efterfølger er ifølge rygterne på vej. Rygterne taler om Snapdragon 8 Gen 1+.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram