Nokia bekræfter event 2. april – mere Lumia

Rygterne har været mange om nye Lumia-modeller med Windows Phone 8.1 i april. Nu inviterer Nokia til event.

Nokia invitation til event den 2. april

Nokia invitation til event den 2. april

Nokia har udsendt invitationer til en event den 2. april i San Francisco, hvor der loves mere Lumia. Eventen finder sted samtidig med Microsofts BUILD conference, der også afholdes i San Francisco. Det skriver Pocketnow.com.

Det ventes, at Nokia vil præsentere Lumia 630/635 og Lumia 930, disse har tidligere været rygtet af Twitter-brugeren @Evleaks til en event den 19. april.

 - Nokia Lumia 630 måske først med Windows Phone 8.1

Spekulationerne til eventen er ud over Lumia 630/635 og Lumia 930 godt i gang, om vi også vil se et smartwatch eller anden form for wearable gadget fra Nokia. Det er invitationen, der er en .gif fil, som får tankerne på det. Det skriver Wmpoweruser.com.

Du skal klikke på billedet for, at se de forskellige grafiske elementer i O'et.

- Wearable gadgets – sådan bliver fremtiden

Invitationen har fået ordlyden “Join us for more”, hvilket sætter forventningerne op til nye Lumia-modeller, men hvilke må tiden vise.

Mere til historien

Nokia dominerer Windows Phone platformen, og den mest solgte Windows Phone er ifølge nyeste tal Nokia Lumia 520.

Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Nokias bedrift - retrokig på Nokia N95

RETRO: Vi ser tilbage på modtagelsen af Nokia N95, der var banebrydende for sin tid.

(mere…)
Nokia X20 får Android 12 opdatering

KORT NYT: HMD Global har oplyst, at Android 12 opdateringen nu er på vej til Nokia X20. 

(mere…)
Nokia T20 – ny tablet til lav pris og med stort batteri

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den byder på lang batteritid og en pris under 2.000 kroner. Læs mere om Nokia T20 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram