Nokia Lumia 630 måske først med Windows Phone 8.1

Windows Phone 8.1 ventes offentliggjort til april, og skal man tro nyeste rygter bliver Lumia 630 en af de første mobiler med det.

Nokia Lumia 630 (Kilde: @Evleaks)

Nokia Lumia 630 (Kilde: @Evleaks)

Den oftest pålidelige kilde Twitter-brugeren @Evleaks har nu været ude med et pressefoto af det, der ventes at være den kommende Nokia Lumia 630.

Lumia 630 forventes desuden, at blive en af de første mobiltelefoner med Windows Phone 8.1, hvis man skal tro de nyeste rygter. Det skriver Wpcentral.com.

 - Nokia Lumia 520 – den bedst sælgende Windows Phone

Netop nu kendes Lumia 630 under kodenavnet Moneypenny, og det ventes også den vil være en efterfølger til den nuværende ”600-serie”.

Ifølge rygtebørsen vil den kommende Lumia 630 komme med en 4,5 tommer skærm med en opløsning på 854 x 480 pixels, Qualcomm Snapdragon 400 chipset, 1GB RAM, samt komme i en variant med plads til et enkelt SIM-kort og en Dual-SIM version.

Foruden Lumia 630 måske bliver den første telefon med Windows Phone 8.1, så bliver det også den første der understøtter dual-SIM.

Mere til historien

Nokia Lumia 630 er uden tvivl en vigtig telefon for Nokia, da det langt fra er topmodellerne, som de sælger flest af. Faktisk er det Lumia 520, der er den bedst sælgende Windows Phone.

Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram