Ingen nye Windows Phones til MWC

Mobile World Congress 2014 vil formentlig ikke byde på noget nyt omkring Windows Phone-platformen, forlyder det fra kilde.

Nokia Lumia 1520

Nokia Lumia 1520 (Foto: Nokia)

Mobile World Congress forventes at byde på en række nye Android-telefoner, hvis man skal tro kilderne. LG har allerede offentliggjort flere af deres nye Android-telefoner, men det ventes også både Huawei, Samsung og Sony vil lancere nye modeller.

Mobilernes forårs-kollektion er på vej

Men skal man tro en kilde til websiten recode, så vil der ikke være meget nyt på hverken hardware- eller softwaredelen for Windows Phone.

Dog afholder Microsoft pressemøde søndag, men her ventes de ikke at gå i detaljer om Windows Phone 8.1. Det er også uvist om de her vil komme med nye oplysninger omkring købet af Nokias mobildivision.

Her er Windows Phones Notification Center

Der er heller ikke forventninger til, at Nokia eller nogen af de andre Windows Phone partnere introducerer nye modeller til eventen, ifølge kilden.

Derimod ventes det, at Nokia vil offentliggøre Android-mobilen Normandy eller Nokia X.

Nokia Normandy fremvises til MWC

Både Microsoft og Nokia har ikke kommenteret på deres planer for MWC.

Mere til historien

Kilden til Recode.net mener, at Microsoft vil komme med deres store nyheder til udviklerkonferencen Build 2014, som finder sted i San Francisco fra den 2.-4. april.

Lyt også til vores podcast: Vil Microsofts Nokia-mobiler få succes?

Nokia klar med nye farver af deres Flip-telefon

Der findes en del foldbare smartphones – enten flip- eller fold-modeller, men Nokia 2660 Flip er meget anderledes end de fleste andre konkurrenter.

(mere…)
Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
Nokia XR21 – en smartphone du ikke kan 'slå ihjel'

Nokia XR21 skrives som en smartphone-version af Nokia 3310.

(mere…)
UK: Microsofts opkøb af Activision er afvist

De engelske myndigheder har spændt ben for godkendelse af Microsofts ønskede opkøb af Activision Blizzard Entertainment.

(mere…)
Windows 10 lukker om to år

Kører du Windows 10, skal du inden længe overveje at opdatere til Windows 11.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram