Det tager flere år at udbrede Paii

Web-TV: Udbredelsen af Paii til butiksbetaling kan have nogle års udsigter, mener 4T.

Teleselskaberne Telia, Telenor, 3 og TDC har via deres fælles firma 4T lanceret Paii, der er en mobilbetalings-løsning, som minder om Swipp og MobilePay.

Læs mere om Paii

I første omgang kan der betales hos seks udvalgte webshops, og der vil gå længe, inden Paii kan anvendes som betaling i de fysiske forretninger. Det fortæller 4T til MereMobil.dk.

 – ”Danskerne er parate til mobilbetaling, og Paii er første skridt på rejsen. Men det vil tage nogle år, inden dit primære betalingsprodukt er mobiltelefonen,” siger Peter Bredgaard fra 4T.

I løbet af marts måned starter 4T nogle pilotprojekter i TDCs forretninger, hvor betaling i en fysisk forretning skal afprøves, for at skabe nogle erfaringer.

Paii går uden om Windows Phone

Mere til historien

4T siger selv, at deres mission er at digitalisere danskernes pengepung. Selskabet er et e-pengeinstitut, hvor beløb kan stå i plus på kontoen, men 4T kan ikke foretage udlån.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.