Det tager flere år at udbrede Paii

Web-TV: Udbredelsen af Paii til butiksbetaling kan have nogle års udsigter, mener 4T.

Teleselskaberne Telia, Telenor, 3 og TDC har via deres fælles firma 4T lanceret Paii, der er en mobilbetalings-løsning, som minder om Swipp og MobilePay.

Læs mere om Paii

I første omgang kan der betales hos seks udvalgte webshops, og der vil gå længe, inden Paii kan anvendes som betaling i de fysiske forretninger. Det fortæller 4T til MereMobil.dk.

 – ”Danskerne er parate til mobilbetaling, og Paii er første skridt på rejsen. Men det vil tage nogle år, inden dit primære betalingsprodukt er mobiltelefonen,” siger Peter Bredgaard fra 4T.

I løbet af marts måned starter 4T nogle pilotprojekter i TDCs forretninger, hvor betaling i en fysisk forretning skal afprøves, for at skabe nogle erfaringer.

Paii går uden om Windows Phone

Mere til historien

4T siger selv, at deres mission er at digitalisere danskernes pengepung. Selskabet er et e-pengeinstitut, hvor beløb kan stå i plus på kontoen, men 4T kan ikke foretage udlån.

Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus 12

VIDEO: Overvejer du at købe OnePlus 12, så se min test af OnePlus 12 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram