Så udbredt er de forskellige Android-versioner

Google har frigivet den nyeste opgørelse over Android-versionerne. Jelly Bean vinder markedsandele, mens næsten lige mange har Froyo og KitKat.

Opgørelse over Android-versionerne (Kilde: Android Dashboards)

Opgørelse over Android-versionerne (Kilde: Android Dashboards)

Google har netop frigivet den seneste opgørelse over Android-versionerne, målt på besøg i Google Play Store i en syv dages periode der sluttede den 8. januar 2014.

Siden sidste måneds opgørelse har både Froyo, Gingerbread og Ice Cream Sandwich mistet lidt markedsandele, mens KitKat og i særdeleshed Jelly Bean har forøget deres markedsandel.

Jelly Bean er nu, uden sammenligning, den mest udbredte Android-version, og det er særligt den nyeste Android 4.3 Jelly Bean, som den seneste måned har vækstet. Android 4.3 er gået fra 4,2 procent af markedet i sidste måned og op til 7,8 procent denne måned.

 - Over halvdelen af Android-brugere har Jelly Bean

Sammenligner man, så er den nyeste Android-version, Android 4.4 KitKat, nærmest ligeså udbredt, som den gamle Android 2.2 Froyo. De har henholdsvis 1,4 og 1,3 procent af markedet.

Den mere end to år gamle Android 2.3 Gingerbread er også fortsat den næstmest udbredte Android-version.

Det forventes, at markedsandelene af Android 4.4 KitKat er steget yderligere næste måned, da den nyeste Android-version er på vej til flere enheder bl.a. Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note 3.

Mere til historien

Modsat Android-versioner, så er Apple altid god til at få udbredt deres nyeste versioner. Seneste opgørelse viser, at det nu er omkring 78 procent af alle iOS-enheder, som har iOS 7 installeret. Disse tal bygger også på besøg i Apples App Store i en syv-dages periode.

Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
Datoen for Google I/O 2023 er klar

KORT NYT: Google har offentliggjort datoen for dette års udviklerkonference Google I/O.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram