Så udbredt er de forskellige Android-versioner

0

Google har frigivet den nyeste opgørelse over Android-versionerne. Jelly Bean vinder markedsandele, mens næsten lige mange har Froyo og KitKat.

Opgørelse over Android-versionerne (Kilde: Android Dashboards)
Opgørelse over Android-versionerne (Kilde: Android Dashboards)

Google har netop frigivet den seneste opgørelse over Android-versionerne, målt på besøg i Google Play Store i en syv dages periode der sluttede den 8. januar 2014.

Siden sidste måneds opgørelse har både Froyo, Gingerbread og Ice Cream Sandwich mistet lidt markedsandele, mens KitKat og i særdeleshed Jelly Bean har forøget deres markedsandel.

Jelly Bean er nu, uden sammenligning, den mest udbredte Android-version, og det er særligt den nyeste Android 4.3 Jelly Bean, som den seneste måned har vækstet. Android 4.3 er gået fra 4,2 procent af markedet i sidste måned og op til 7,8 procent denne måned.

 – Over halvdelen af Android-brugere har Jelly Bean

Sammenligner man, så er den nyeste Android-version, Android 4.4 KitKat, nærmest ligeså udbredt, som den gamle Android 2.2 Froyo. De har henholdsvis 1,4 og 1,3 procent af markedet.

Den mere end to år gamle Android 2.3 Gingerbread er også fortsat den næstmest udbredte Android-version.

Det forventes, at markedsandelene af Android 4.4 KitKat er steget yderligere næste måned, da den nyeste Android-version er på vej til flere enheder bl.a. Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note 3.

Mere til historien

Modsat Android-versioner, så er Apple altid god til at få udbredt deres nyeste versioner. Seneste opgørelse viser, at det nu er omkring 78 procent af alle iOS-enheder, som har iOS 7 installeret. Disse tal bygger også på besøg i Apples App Store i en syv-dages periode.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer