iOS 7.1 Beta 4 er klar til udviklerne

1

Apple har frigivet den fjerde beta-version af det kommende iOS 7.1 til udviklerne, hvilket betyder at en frigivelse til offentligheden er undervejs.

Apple har nu frigivet den fjerde beta-version af iOS 7.1 til udviklerne. Det forventes, at der vil komme omkring seks beta-versioner af iOS 7.1, inden den endelige software bliver klar til brugerne. Det skriver bgr.com.

Det er kun omkring to uger siden, at Apple udsendte iOS 7 Beta 3, men nu er Beta 4 altså allerede klar til download også. Fortsættes dette tempo, så varer det ikke mange uger før offentligheden får adgang til iOS 7.1. Dog gik der længere tid mellem Beta 2 og Beta 3.

 – iOS 7 er nu på 78 procent af alle iOS-enheder

iOS 7.1 Beta 4 indeholder fejlrettelser og forbedringer. Der er blandt andet rettet problemer med tastaturet og problemer med applikationen ”Kontakter”, ligesom der også er ændringer til telefonens brugerflade og meget andet. Bgr.com skriver, at de har hørt der i iOS 7.1 arbejdes på store hukommelses-problemer, som har været skyld i genstart for mange med iOS 7. Det skriver MacRumors.com.

iOS 7.1 Beta 4 har buildnummer 11D5134c.

Tak til Ulrik Uhre Brink der har sendt os billederne til denne artikel.

Umiddelbart er der nok flere “Behind the scenes” ændringer i Beta 4 i forhold til den tredje version. Det skriver MacRumors.com.

Hvornår den endelige iOS 7.1 er klar til offentligheden er endnu uvist.

Mere til historien

Apple frigav i september måned 2012 deres iOS 6, mens opdateringen til iOS 6.1 kom i januar måned. Så måske et tegn på, at vi ikke skal vente så længe inden iOS 7.1 også frigives til offentligheden. iOS 7 kom nemlig i første version i september måned 2013, men med 10 dage tilbage i januar kan det være, at iOS 7.1 først rammer offentligheden i februar måned. MereMobil.dk følger sagen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer