iOS 7.1 Beta 4 er klar til udviklerne

Apple har frigivet den fjerde beta-version af det kommende iOS 7.1 til udviklerne, hvilket betyder at en frigivelse til offentligheden er undervejs.

Apple har nu frigivet den fjerde beta-version af iOS 7.1 til udviklerne. Det forventes, at der vil komme omkring seks beta-versioner af iOS 7.1, inden den endelige software bliver klar til brugerne. Det skriver bgr.com.

Det er kun omkring to uger siden, at Apple udsendte iOS 7 Beta 3, men nu er Beta 4 altså allerede klar til download også. Fortsættes dette tempo, så varer det ikke mange uger før offentligheden får adgang til iOS 7.1. Dog gik der længere tid mellem Beta 2 og Beta 3.

 – iOS 7 er nu på 78 procent af alle iOS-enheder

iOS 7.1 Beta 4 indeholder fejlrettelser og forbedringer. Der er blandt andet rettet problemer med tastaturet og problemer med applikationen ”Kontakter”, ligesom der også er ændringer til telefonens brugerflade og meget andet. Bgr.com skriver, at de har hørt der i iOS 7.1 arbejdes på store hukommelses-problemer, som har været skyld i genstart for mange med iOS 7. Det skriver MacRumors.com.

iOS 7.1 Beta 4 har buildnummer 11D5134c.

Tak til Ulrik Uhre Brink der har sendt os billederne til denne artikel.

Umiddelbart er der nok flere “Behind the scenes” ændringer i Beta 4 i forhold til den tredje version. Det skriver MacRumors.com.

Hvornår den endelige iOS 7.1 er klar til offentligheden er endnu uvist.

Mere til historien

Apple frigav i september måned 2012 deres iOS 6, mens opdateringen til iOS 6.1 kom i januar måned. Så måske et tegn på, at vi ikke skal vente så længe inden iOS 7.1 også frigives til offentligheden. iOS 7 kom nemlig i første version i september måned 2013, men med 10 dage tilbage i januar kan det være, at iOS 7.1 først rammer offentligheden i februar måned. MereMobil.dk følger sagen.

Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Apple og Disney stopper reklamer på X efter nye vanvidsudtalelser

Elon Musk har påstået kontroversielle ting om jøder. Det har fået flere prominente annoncører til at stoppe annonceringen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram