Huawei Ascend Mate 2 4G er nu officiel

0

CES: Huawei har netop præsenteret deres Ascend Mate 2 4G, som er en opgradering af forgængeren på næsten alle punkter.

Huawei Ascend Mate 2 4G (Foto: Huawei)
Huawei Ascend Mate 2 4G (Foto: Huawei)

Efter gentagne gange at være blevet lækket, så er Huawei Ascend Mate 2 4G nu officiel. Den nye phablet kommer med en 6,1 tommer skærm med en opløsning på 720p ligesom forgængeren, men er opgraderet på chipset og processor og hurtigere forbindelser.

Phablets – ja tak! (kommentar)

Den nye Ascend Mate 2 4G kommer med Snapdragon chipset med 1.6 GHz quadcore-processor og 2GB RAM.

Den nye phablet fra Huawei har Android 4.3 Jelly Bean fra salgsæsken med Emotion UI 2.0 ovenpå.

Kameraet er blevet opgraderet til et 13 megapixels kamera med f/2.0, 28mm linse og Sony sensor, samt videooptager med 1080p. Frontkameraet er et imponerende 5 megapixelskamera med f/2.4 og 1.4µm pixels (UltraPixel).

Den interne hukommelse er blevet fordoblet, så den i Ascend Mate 2 4 G nu er på 16 GB, samt understøtter microSD-kort. Det skriver GSMArena.com.

Her er de 3 bedste stor-skærms smartphones – phablets

Huawei Ascend Mate 2 4G understøtter Cat. LTE, hvilket kan give downloadhastigheder på op til 150Mbps.

Batteriet er på hele 4.050 mAh og giver endda mulighed for, at oplade andre telefoner.

Huawei Ascend Mate 2 4G kommer i farverne crystal black og pure white. Den nye phablet lander i butikkerne i Kina i februar 2013.

Det er endnu uvist hvornår Ascend Mate 2 4G lander på det danske marked, men det forventes at den kommer i handlen i Danmark. En pris er endnu ikke afklaret, oplyser Huawei Danmark til MereMobil.dk.

https://www.youtube.com/watch?v=4bMka8MDwYs

 

Mere til historien

Det er kun to år siden, at Huawei for alvor gjorde klart at de ville satse på smartphones og salget af disse på det europæiske marked. Og de seneste to år har budt på kæmpe fremgang, hvilket særligt skyldes de billigere smartphones som eksempelvis Y500, men Huawei har også vist, at de for alvor kan gøre sig gældende når det kommer til at designe smartphones med den flotte Huawei Ascend P6. Læs testen af Huawei Ascend P6 – en designperle fra Kina.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer