Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Du har måske haft travlt med jul og diverse julefrokoster den seneste uge, men frygt ej at gå glip af noget. Vi har samlet ugens mobiloverblik til dig.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Rigtig glædelig bag-jul – vi håber, at I har haft nogle dejlige juledage, husket at holde fri og være tilstede med jeres nære.

Selvom julen har været på sit højeste, så har der ikke været helt ro i mobilbranchen. Jul og nytår er oftest også lig med en masse afsendte SMS-beskeder. Det blev dog ikke til nogen julerekord i jule-SMS’er i år, hvilket formentlig skyldes at mange også har brugt de sociale medier til julehilsner.

–  Ingen SMS-rekord juleaften – Facebook tog over

Men måske er det ikke hos alle, men mest ved de ældre, at Facebook tog over. En professor på et universitet i London mener i hvert fald, at de yngre dropper Facebook til fordel for andre sociale netværk.

 – Unge dropper Facebook

Vi har tidligere omtalt det dansk udviklede spil Blendimals, som nu er klar i en gratis version til iOS-enheder. Det forlyder også, at spillet er planlagt til Android, men det er endnu uvist, hvornår det vil være tilgængeligt.

Modtager du vores nyhedsbrev?

Husk du kan være med til at bestemme hvilken smartphone, der skal løbe med titlen “Årets Mobil 2013”. Alt du skal gøre er, at afgive din stemme her.

Hitlisten uge 52 2013

01. Årets Mobil 2013 – giv din stemme nu!

02. LG G3 – specifikationerne er lækket

03. Mobilen er en trussel mod parforholdet

04. På mode med mobilfrie zoner

05. Advarsel: Telefonsvindler på spil

06. Få låse-skærm med genveje når du har brug for dem

07. De 10 hotteste forbrugertrends i 2014

08. Flere billeder lækket af Nokias Android-telefon

09. Derfor bliver du afhængig af din smartphone

10. Smartphones domineers ikke længere af mænd

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Som et nyt tiltag kan vi også præsentere ”Direktørens blog”, der giver fremtrædende personer i telebranchen mulighed for, at komme med deres egne meninger og analyser – ligesom de også kan fortælle hvordan de selv anvender den moderne teknologi.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer