Blendimals nu også klar i gratis version

Det nye danske mobilspil Blendimals kom i starten af december måned i en betalingsversion, men nu er gratisversionen også klar til iOS.

Danskudviklet spil Blendimals

Danskudviklet spil Blendimals

Det danske spilfirma Exploding Cow sendte tidligere på måneden spillet Blendimals på gaden.

Blendede dyr bringer dig gennem nyt mobilspil

Blendimals er et platformsspil med en masse fjollede dyr, som du selv laver ved at blende forskellige dyrearter sammen. Når du blender disse, så får de dyrenes egenskaber, og for at gennemføre de forskellige baner, skal du blende de rigtige dyr til den enkelte bane.

Jo længere du kommer i spillet, des flere dyr skal blendes sammen, da det kræver flere og flere egenskaber at gennemføre banerne.

Spillet er nu klar i en gratis udgave, som byder på seks gratis levels med Blendimals.

Du kan downloade gratisversionen af Blendimal i Apples App Store.

Mere til historien

Blendimals findes indtil nu kun i en iPad og iPhone-version, men Exploding Cow har planer om en Android-version også. Det er dog endnu uvist hvornår den er klar i Google Play Store.

Du kan downloade betalingsversionen af Blendimals for 13 kroner i Apples App Store til iPad, mens iPhone-versionen koster 7 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram