Blendede dyr bringer dig gennem nyt mobilspil

Et nyt dansk spilfirma er klar til at erobre verdens spil-hungrende smartphone-brugere, med deres nye mobilspil. Spillet hedder Blendimals og er inspireret af klassikerne Lemmings og Lost Vikings.

Danskudviklet spil Blendimals

Danskudviklet spil Blendimals

Det nye danske spilfirma Exploding Cow er klar med et nyt mobilspil, som både er enkelt og vanedannende. Spillet er et platformspil, som er fyldt med fjollede dyr, nostalgi og humor, da du kan lave dine egne dyrearter ved at blende disse sammen – hvor dyrenes egenskaber kombineres.

Så for at klare banerne optimalt skal du blende de rigtige dyr, til den enkelte bane, sammen. Så skal der smadres kampesten, er det en god idé at tage næsehornet, og skal der også hoppes i samme bane, så er en kombination af næsehornet og kaninen en rigtig god idé. Jo længere du når – jo flere dyr må du blende sammen. Den enkelte bane er gennemført, når man når frem til raketstolen, som hjælper dyrene det sidste stykke til det endelige mål – månen.

Der er seks forskellige dyr, som hver har deres egen unikke egenskab, og der er mere end 30 baner, som blot venter på du gennemfører dem.

Da jeg prøvede Blendimals var min første tanke, at noget af det der fangede en masse ved Angry Birds sagtens kunne gå igen, men spilfirmaet fortæller selv, at de har deres inspiration fra klassikerne Lemmings og Lost Vikings.

Fra starten af kommer Blendimals kun til iPad og iPhone, men der er planer om en Android-version også, det er dog endnu uvist hvornår denne er klar.

Du kan downloade Blendimals for 13 kroner i Apples App Store til iPad, mens iPhone-versionen koster 7 kroner.

Danskudviklet spil Blendimals

Danskudviklet spil Blendimals

Mere til historien

Blendimals startede som et browserspil, der var produceret på DADIU-produktionen tilbage i foråret 2011. Siden dengang er spillet nu blevet videreudviklet til iOS-platformen, samt tilføjet nye baner og features. Fra det oprindelige DADIU-team er fire af personerne nu gået sammen i Exploding Cow – holdet bag det nye Blendimals.

For at spille Blendimals skal du have en iPhone 4 og opefter, ligesom Blendimals HD (iPad-versionen) ikke virker til den første generation af iPad.

Læs mere om Blendimals her.

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
CAD-billeder afslører designet på iPhone SE 4

En række 3D-renderinger afslører (måske) designet på den fjerde generation af iPhone SE.

(mere…)
Med ny iPhone-opdatering bliver App Store og browsere friere

Apple låser nu iPhone lidt mere op, men kun for EU-borgere. De nye muligheder kommer dog ikke uden begrænsninger. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram