Disse nye mobiler sælges i december

OVERSIGT: Vi har samlet et overblik over, hvilke smartphones og tablets, som kommer på hylderne i de danske butikker, i december måned.

Efteråret har været spækket med en masse produktlanceringer, og salgsstart for disse. Det betyder også, at der i årets sidste måned ikke er helt så mange nyheder at komme efter.

Flere af de enheder, som kommer på hylderne i denne måned, har været på markedet i andre versioner.

Men der er rig mulighed for, at finde telefonen, som du enten ønsker dig i julegave, eller måske har tænkt en af dine nærmeste, skal finde under juletræet.

HTC One i guld

HTC One i guld

HTC One

En af årets mest anmelderroste telefoner, HTC One, er i december måned klar i en ny farvevariant. Den er nemlig stærkt på vej i handlen i en flot guld-variant.

 – HTC One – den nye smartphone-konge

Prisen er den samme, som det kendes fra den oprindelige version. Den kommer blandt andet i handlen i landets TDC-butikker.

Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear

Samsung har i år sendt deres første smartwatch på markedet, som virker med blandt andet Galaxy S4, Galaxy Note 3 og Galaxy Note 10.1. Det virker også med flere andre Samsung-modeller, men dette kræver de har Android 4.3 installeret – og adgang til applikationen

 – Samsung Galaxy Note 3 – når størrelse giver mening

Flere af teleselskaberne er klar med diverse bundles i denne måned, med eksempelvis Samsung Galaxy S4 eller Galaxy Note 3, hvor Gear er inklusive ved samtidig køb af abonnement. Det er blandt andet Telenor og TDC, som giver uret med uden beregning så længe lager haves.

Sony Xperia M

Sony Xperia M

Sony Xperia M

Sony sendte tidligere på året deres Xperia M på markedet, og nu kommer den også i sortiment hos blandt andet teleselskabet 3.

Med Xperia M får du en telefon, som kan skifte covers m.v. Telefonen koster omkring 1.500 kroner uden abonnement.

 

Mere til historien:

Selvom der oftest går omkring et år mellem iPhone-lanceringer, så er disse fortsat nogle af dem, der sælger bedst i Danmark. I oktober måned var iPhone 5S den mest solgte smartphone hos Telia, og både anden- og tredje-pladsen stod der også iPhone på – med henholdsvis iPhone 5 og iPhone 4S.

Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram