Disse nye mobiler sælges i december

OVERSIGT: Vi har samlet et overblik over, hvilke smartphones og tablets, som kommer på hylderne i de danske butikker, i december måned.

Efteråret har været spækket med en masse produktlanceringer, og salgsstart for disse. Det betyder også, at der i årets sidste måned ikke er helt så mange nyheder at komme efter.

Flere af de enheder, som kommer på hylderne i denne måned, har været på markedet i andre versioner.

Men der er rig mulighed for, at finde telefonen, som du enten ønsker dig i julegave, eller måske har tænkt en af dine nærmeste, skal finde under juletræet.

HTC One i guld

HTC One i guld

HTC One

En af årets mest anmelderroste telefoner, HTC One, er i december måned klar i en ny farvevariant. Den er nemlig stærkt på vej i handlen i en flot guld-variant.

 - HTC One – den nye smartphone-konge

Prisen er den samme, som det kendes fra den oprindelige version. Den kommer blandt andet i handlen i landets TDC-butikker.

Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear

Samsung har i år sendt deres første smartwatch på markedet, som virker med blandt andet Galaxy S4, Galaxy Note 3 og Galaxy Note 10.1. Det virker også med flere andre Samsung-modeller, men dette kræver de har Android 4.3 installeret – og adgang til applikationen

 - Samsung Galaxy Note 3 – når størrelse giver mening

Flere af teleselskaberne er klar med diverse bundles i denne måned, med eksempelvis Samsung Galaxy S4 eller Galaxy Note 3, hvor Gear er inklusive ved samtidig køb af abonnement. Det er blandt andet Telenor og TDC, som giver uret med uden beregning så længe lager haves.

Sony Xperia M

Sony Xperia M

Sony Xperia M

Sony sendte tidligere på året deres Xperia M på markedet, og nu kommer den også i sortiment hos blandt andet teleselskabet 3.

Med Xperia M får du en telefon, som kan skifte covers m.v. Telefonen koster omkring 1.500 kroner uden abonnement.

 

Mere til historien:

Selvom der oftest går omkring et år mellem iPhone-lanceringer, så er disse fortsat nogle af dem, der sælger bedst i Danmark. I oktober måned var iPhone 5S den mest solgte smartphone hos Telia, og både anden- og tredje-pladsen stod der også iPhone på – med henholdsvis iPhone 5 og iPhone 4S.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Sony klar med billig og kompakt trådløs højttaler

En ny kompakt trådløs højttaler fra Sony til en pris, hvor alle kan være med, har set dagens lys. Se pris og design her.

(mere…)
Detaljerne om Sony Xperia 5 V

I slutningen af september kommer Sony Xperia 5 V i butikkerne. Her får du detaljerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram