Årets Mobil 2013 – afgiv din stemme nu!

AFSTEMNING: Du kan være med til at bestemme hvilken mobiltelefon eller smartphone, som skal løbe af med titlen ”Årets mobil 2013”.

Samsung Galaxy S4

Et billede fra præsentationen i New York af Samsung Galaxy S4 (Foto: John G. Pedersen)

BEMÆRK: Afstemningen er slut. Se her hvem der vandt Årets Mobil 2013.

Inden længe rinder 2013 ud, og et nyt år står på held. Men før det sker vil vi gerne se tilbage på året der er gået.

2013 har budt på et kæmpe udvalg af mere eller mindre spændende telefoner.

MereMobil.dk har i sagens natur ikke tests online af dem alle, da vi først den 1. december 2013 gik online som Danmarks nye mobilsite, men vi har haft telefonerne i hænderne på anden måde, da vi gennem året har skrevet tests til andre medier.

- MereMobil.dk – Danmarks mobilsite

Du kan være med til at vælge, hvem der skal være dette års vinder, ved at afgive din stemme på en af nedenstående telefoner.

HUSK: Afstemningen slutter tirsdag den 31. december klokken 23.59. ”Årets mobil 2013” afsløres torsdag den 2. januar 2014.

Mere til historien

Det behøver ikke være en topmodel, som løber med titlen til "Årets mobil 2013". MereMobil.dk lader det være op til jer brugere, at vælge den telefon som I synes har været den bedste i år.

De mest læste guides i 2022

OVERBLIK: Her er de mest læste guides i 2022.

(mere…)
De 10 mest læste tips i 2022

OVERBLIK: Mange er glade for et godt tip i ny og næ. Se her hvilke af vores tip-artikler, der blev de mest læste i 2022.

(mere…)
Det læste du i 2022

TOP-10: Vi ser tilbage på 2022, der bød på mange spændende nyheder. Du kan her se, hvilke nyhedsartikler, som blev læst mest.

(mere…)
Her er Årets Mobil 2022

Vi har fundet vinderen af læserafstemningen ”Årets Mobil”. Sejren er fortjent, synes jeg.

(mere…)
Godt nytår! – tak for 2022 ❣️

Velkommen til 2023 og rigtigt godt nytår. Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år og klar til en masse technyheder.

(mere…)
Afstemning: Hvilken var din favorit i 2022?

Årets Mobil 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram