Podcast #12: Skærme – sådan finder du den bedste skærm

Apples Retina skærme er verdens bedste, eller er de? Hvad med Super AMOLED? Få gode råd til, hvordan du finder den bedste smartphone- eller tabletskærm.

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 er et af de produkter, der er markedsført kraftigt på skærmen.

Skærme på smartphones, tablets og TV er utrolige vigtige, og nok det stykke hardware vi anvender allermest i disse produkter.

Producenterne gør altid et stort nummer ud af at fortælle, hvor fantastisk skærmen på netop deres produkt er, men ofte er det svært at finde ud af, hvor meget der er marketingssnak og hvor meget der er reel teknologi, der gør en forskel.

Skærmtypen AMOLED gjorde et stort indtryk på mobilkøberne, da HTC lancerede HTC Desire og Samsung kom med Galaxy S i 2010. Desire kom med AMOLED, mens Super AMOLED var typen i Galaxy S.

Spørgsmålet er så, om det var skærm eller marketing?

Apple har markedsført Retina Display med succes, og ifølge Apple er denne helt fantastisk. Her er det interessant, at mange købere er bekendt med denne skærm, til trods for, at den ikke nødvendigvis er markedets bedste.

Lyt: Podcasten ”Den bedste mobilskærm”

I Teknologimagasinet MereMobil klæder vi producenternes skærme af, og gør dig klogere på, hvad der er skidt og kanel. Du får også gode råd til, hvordan du vælger den bedste skærm, når du står i butikken.

Programmet indeholder også tips til, hvordan du indstiller skærmen på dit TV eller din smartphone, til at vise mere korrekte farver.

I episode #12 af podcasten er Rasmus Larsen, redaktør på Flatpanels.dk, gæst. Han er en af landets ypperste eksperter på de skærme, vi alle benytter hver dag.

- Sådan lytter du til podcasten fra MereMobil.dk

Afspiller og downloadlink finder du i toppen af denne artikel. Du kan også hente Meremobil i iTunes Podcast, via TuneIn Radio eller finde os på YouTube.

 

TilrettelæggelseJohn G. Pedersen
ProducerMike Forde

Ingen skærmtid til børn under 2 år
(mere…)
Prisen stiger på dit Podimo abonnement

Du skal snart betale en tredjedel mere for dit abonnement på podcasttjenesten Podimo.

(mere…)
Smartphone-skærm til regnvejr på vej

En ny teknologi er klar, som gør det muligt at bruge smartphonen i regnvejr. Første telefon med teknologien er snart i handlen.

(mere…)
DR har fjernet Sara & Monopolet

Har DR kun trukket "Sara & Monopolet" væk fra andre podcast-udbydere end deres egen?

(mere…)
Ulovlig streaming: Tæt på filmpiraterne

EP130: Streamer du film og serier ulovligt? Ja - mange gør, siger en undersøgelse. Jeg har set nærmere på filmpiraterne. Lyt med her.

(mere…)
Så kort tid holder skærmene på Galaxy Z Flip5 og Z Fold5 i koldt vejr

Galaxy Z Flip 5 og Fold 5 klarer 200.000 foldninger, men LANGT mindre hvis vejret er rigtigt koldt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram