Podcast #12: Skærme – sådan finder du den bedste skærm

Apples Retina skærme er verdens bedste, eller er de? Hvad med Super AMOLED? Få gode råd til, hvordan du finder den bedste smartphone- eller tabletskærm.

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 er et af de produkter, der er markedsført kraftigt på skærmen.

Skærme på smartphones, tablets og TV er utrolige vigtige, og nok det stykke hardware vi anvender allermest i disse produkter.

Producenterne gør altid et stort nummer ud af at fortælle, hvor fantastisk skærmen på netop deres produkt er, men ofte er det svært at finde ud af, hvor meget der er marketingssnak og hvor meget der er reel teknologi, der gør en forskel.

Skærmtypen AMOLED gjorde et stort indtryk på mobilkøberne, da HTC lancerede HTC Desire og Samsung kom med Galaxy S i 2010. Desire kom med AMOLED, mens Super AMOLED var typen i Galaxy S.

Spørgsmålet er så, om det var skærm eller marketing?

Apple har markedsført Retina Display med succes, og ifølge Apple er denne helt fantastisk. Her er det interessant, at mange købere er bekendt med denne skærm, til trods for, at den ikke nødvendigvis er markedets bedste.

Lyt: Podcasten ”Den bedste mobilskærm”

I Teknologimagasinet MereMobil klæder vi producenternes skærme af, og gør dig klogere på, hvad der er skidt og kanel. Du får også gode råd til, hvordan du vælger den bedste skærm, når du står i butikken.

Programmet indeholder også tips til, hvordan du indstiller skærmen på dit TV eller din smartphone, til at vise mere korrekte farver.

I episode #12 af podcasten er Rasmus Larsen, redaktør på Flatpanels.dk, gæst. Han er en af landets ypperste eksperter på de skærme, vi alle benytter hver dag.

- Sådan lytter du til podcasten fra MereMobil.dk

Afspiller og downloadlink finder du i toppen af denne artikel. Du kan også hente Meremobil i iTunes Podcast, via TuneIn Radio eller finde os på YouTube.

 

TilrettelæggelseJohn G. Pedersen
ProducerMike Forde

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Oister giver 6 måneders gratis adgang til Podimo

Elsker du podcasts eller lydbøger, så har Oister måske et tilbud, som du vil finde interessant. 6 måneders gratis adgang til Podimo.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord CE 2

EP109: Lyt med og find ud af, hvorfor OnePlus Nord CE 2 ingen mening giver.

(mere…)
Min mening om Xiaomi Redmi Note 11 Pro

EP108: Jagter du en telefon til lidt under 3.000 kroner, så er Xiaomi Redmi Note 11 Pro måske et bud? Her får du min mening på nogle få minutter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram