Podcast #12: Skærme – sådan finder du den bedste skærm

6

Apples Retina skærme er verdens bedste, eller er de? Hvad med Super AMOLED? Få gode råd til, hvordan du finder den bedste smartphone- eller tabletskærm.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 er et af de produkter, der er markedsført kraftigt på skærmen.

Skærme på smartphones, tablets og TV er utrolige vigtige, og nok det stykke hardware vi anvender allermest i disse produkter.

Producenterne gør altid et stort nummer ud af at fortælle, hvor fantastisk skærmen på netop deres produkt er, men ofte er det svært at finde ud af, hvor meget der er marketingssnak og hvor meget der er reel teknologi, der gør en forskel.

Skærmtypen AMOLED gjorde et stort indtryk på mobilkøberne, da HTC lancerede HTC Desire og Samsung kom med Galaxy S i 2010. Desire kom med AMOLED, mens Super AMOLED var typen i Galaxy S.

Spørgsmålet er så, om det var skærm eller marketing?

Apple har markedsført Retina Display med succes, og ifølge Apple er denne helt fantastisk. Her er det interessant, at mange købere er bekendt med denne skærm, til trods for, at den ikke nødvendigvis er markedets bedste.

Lyt: Podcasten ”Den bedste mobilskærm”

I Teknologimagasinet MereMobil klæder vi producenternes skærme af, og gør dig klogere på, hvad der er skidt og kanel. Du får også gode råd til, hvordan du vælger den bedste skærm, når du står i butikken.

Programmet indeholder også tips til, hvordan du indstiller skærmen på dit TV eller din smartphone, til at vise mere korrekte farver.

I episode #12 af podcasten er Rasmus Larsen, redaktør på Flatpanels.dk, gæst. Han er en af landets ypperste eksperter på de skærme, vi alle benytter hver dag.

Sådan lytter du til podcasten fra MereMobil.dk

Afspiller og downloadlink finder du i toppen af denne artikel. Du kan også hente Meremobil i iTunes Podcast, via TuneIn Radio eller finde os på YouTube.

 

TilrettelæggelseJohn G. Pedersen
ProducerMike Forde

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer