Jyske Bank vender ryggen til Swipp

Swipp må nu sige farvel til Jyske Bank, der følger i Nordeas fodspor og udtræder af samarbejdet.

Swipp

Swipp

For to uger siden sagde Nordea farvel til Swipp, og meldte sig ind i samarbejdet med Danske Bank om MobilePay. Nu har også Jyske Bank meddelt sin udtrædelse af Swipp.

Nordea dropper Swipp og går over til MobilePay

Udmeldingen fra Jyske Bank kom i forbindelse med fremlæggende af deres regnskab for tredje kvartal.

– ”I henhold til aftalegrundlaget har Jyske Bank besluttet, at udtræde af Swipp med 11 måneders varsel,” lød det fra Jyske Banks adm. direktør Anders Dam.

– “Vi har set på udviklingen i vores egne tal, og der må vi bare sige, at det forbrug vores kunder udviser på området kombineret med omkostningerne, har udviklet sig til en uholdbar situation, og derfor har vi besluttet at udtræde. Det bliver simpelthen brugt for lidt i forhold til de omkostninger vi bliver pålagt for at drive det her selskab,” udtaler Anders Dam til Jyske Bank TV.

Om Jyske Bank også tilslutter sig samarbejdet omkring MobilePay vides aktuelt ikke, men Anders Dam vil ikke forholde sig til, om dette er dødsstødet til Swipp.

Sådan blev Sisses telefon ’hacket’

I en pressemeddelelse fra Swipp noteres Jyske Banks afgang, der tages til efterretning.

– ”Det har gennem længere tid stået klart for Swipps bestyrelse, at Swipp står over for nogle afgørende strategiske valg. Derfor har man i bestyrelsen brugt de seneste måneder på at undersøge, hvilke muligheder Swipp har. Man er nået langt i dette arbejde og forventer snart at kunne fortælle om fremtidsplanerne,” fortæller Swipp i pressemeddelelsen.

MobilePay forsvinder måske fra Dansk Supermarked

Mere til historien

Få dage efter Nordea vendte blikket mod Danske Banks mobilbetalingsløsning blev brandingen ændret. ”MobilePay by Danske Bank” forsvandt fra app’en og tjenesten lægges over i et datterselskab med selvstændig bestyrelse.

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram