Pixel 9 Pro Fold er stadig en umoden foldbar telefon

VIDEO: Google er klar med den første foldbare på det danske marked. Den imponerer – men forbedringerne skal være større.

Se flere techvideoer på dansk – følg gratis vores YouTube kanal

Google Pixel 9 Pro Fold er den første foldbare smartphone fra Google på det danske marked. Sidste år lancerede Google deres første foldbare, som hed Pixel Fold. En telefon, de faktisk fik en del kritik for, da der var problemer med den.

Men hvordan er efterfølgeren så? Jo, Google Pixel 9 Pro Fold er en rigtig god telefon. Men der er altså ikke sket noget med den foldbare skærm siden sidste år. Det betyder, at man stadigvæk kan mærke og se folden – præcis som hos Samsung og OnePlus.

Google har dog valgt at udvikle flere af deres egne apps i ”kolonner”, så man kommer uden om folden i midten. Flere tredjeparts app som WhatsApp og Outlook fungerer også på den måde.

Der er også sparet lidt på specifikationerne, hvilket Samsung også gør på deres foldbare smartphones. Det synes jeg, at er en smule træls, når prisen er SÅ høj!

LÆS MERE: Google Pixel 9-serien kommer ikke med Android 15

Du kan se meget mere om min holdning til Google Pixel 9 Pro Fold i videoen herover. Er du mere til at læse anmeldelsen, så finder du en fyldestgørende test her.

Du kan se dagspriserne på Pixel 9 Pro Fold her.

Mere til historien

Elsker du Pixel-telefonerne, men ikke er til foldbare. Så har Google også lanceret Pixel 9 og Pixel 9 Pro. Du kan se hvilken af telefonerne, som jeg vil anbefale her

Det vigtigste om iPhone 16 og iPhone 16 Pro på 13 minutter

VIDEO: Her er overblikket du mangler! Vi har samlet de vigtigste nyheder, som er værd at kende, når du overvejer at købe iPhone 16 eller iPhone 16 Pro.

(mere…)
Pixel Watch 3 er nu i den rigtige størrelse | Test

TEST: Google har lyttet til brugernes kritik af størrelsen på Pixel Watch 2. Lad os se om resten også er perfekt. Her er min Pixel Watch 3 test.

(mere…)
Pixel 9, Gemini Live og ‘jagt’ på en Google-chef

PODCAST: Her er min mening om Pixel 9. Du får også en demo af Gemini Live. Og så går jeg på "jagt" efter en Google-chef.

(mere…)
Den bedste foldbare telefon 2024

DUELTEST: Skal du vælge Pixel 9 Pro Fold, Samsung Galaxy Z Fold6 eller OnePlus Open? Her er den bedste foldbare telefon i 2024.

(mere…)
Foldbare telefoner er forsøgsteknologi

JEG MENER: Hvornår har du drømt om en telefon med foldbar skærm? Måske! ... vil du købe den? Næppe. Sådan har de fleste andre det også.

(mere…)
OnePlus Open 2 kan blive den tyndeste foldbare

Markedet for foldbare smartphones vækster. OnePlus Open 2 kan blive den tyndeste foldbare. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram