Store problemer med Google Pixel Fold

Googles første bud på en foldbar smartphone er kommet skidt fra start. Fejlene vælter ind.

Google Pixel Fold 2023
Pixel Fold 2023 (Foto: Google)

Der har været mange skriverier omkring Google Pixel Fold, som vi tidligere skrev ikke blev tilgængelig på det danske marked. Selvom Google ellers nu lancerer Pixel-telefonerne officielt herhjemme.

Og måske vi ikke skal være så kede af, at Pixel Fold ikke er kommet til Danmark. For modsat de øvrige Pixel-modeller, som får rigtigt meget ros, så tyder det på, at alt ikke er helt godt med Googles bud på en foldbar smartphone.

Problemerne ser i hvert fald ud til at vælte ind over Google for deres første bud på en foldbar smartphone.

Da teknologisitet Ars Technica havde telefonen til test oplevede de, at skærmen døde efter fire dages brug. Og tjekker man Reddit ud, så kan man også her læse, at en række brugere rapporterer om skærmproblemer.

Generelt minder de mange problemer med Google Pixel Fold lidt om det vi så, da Samsung sendte deres første Galaxy Fold på markedet. Her var også en række udfordringer med støvkorn, sand eller lignede som kom ind under skærmen og ødelagde denne.

Google oplyste ellers tidligere, at skærmen og hængslerne skulle sætte nye standarder for de foldbare smartphones. Faktisk skulle hængsler og skærm kunne tåle op til 200.000 “bøjninger”. 

En talsperson fra Google har udtalt til The Verge, at de anbefaler brugere, der har oplevet problemer med enhederne at tage kontakt til kundeservice.

Ligesom 9to5Google skriver, at Google overfor dem har bekræftet, at de vil gøre guides tilgængelige i samarbejde med iFixit, så brugerne selv kan reparere telefonen. Det er dog uvist om det vil kunne løse alle problemerne.

Zack Nelson fra JerryRigEverything på YouTube har haft deres kyndige hænder på Google Pixel Fold i deres tests. Her lukker telefonen blandt andet ned grundet overophedning, mens den også blev fuldstændig ødelagt under “bøjnings-testen”, hvor den endte med at bøje den forkerte vej. Det skriver Android Authority.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Nokia har også lavet aftaler med iFixit om, at brugerne kan købe reservedele til nogle af deres telefoner, så de selv kan reparere dem. Men der er måske forskel på, at lave en prisbillig smartphone og så gå i krig med en dyr foldbar smartphone.

Nye telefoner fra Google: Pixel 8 og Pixel 8 Pro
(mere…)
Google lover Android-opdateringer i 7 år

Ny standard for opdatering af Android. Google sætter med løftet om 7 års opdateringer konkurrenterne til vægs.

(mere…)
Nu skal Chomebook have flere kræfter

Chromebook Plus er en ny serie af computere til skoler, hvor lagerplads og ydelse er opgraderet.

(mere…)
Podcast app lukker
(mere…)
Google Pixel 8’erne rygtes at få 7 års Android-opdateringer
(mere…)
YouTube dropper reklamefrit billigabonnement

YouTube stopper med at tilbyde billigere abonnement uden reklamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram