AirPods 4: Sådan er de!

FØRSTE TESTS: AirPods 4 er et fremskridt, men er de værd at købe? Her er de første tests af AirPods 4.

AirPods 4 (Foto: Apple)
De første anmeldelser af AirPods 4 er ude, vi har samlet et overblik over hvad anmelderne fortæller (Foto: Apple)

Efteråret har budt på flere nyheder inden for AirPods, både med introduktionen af AirPods Max med USB-C og de to nye AirPods 4-modeller.

Når der nævnes to modeller, skyldes det, at Apple har lavet to versioner af de nye AirPods 4 – én med aktiv støjreduktion og én uden.

Udover støjreduktionen er der også foretaget mindre ændringer i formen på AirPods 4, baseret på analyser og data.

LÆS MERE: AirPods 4 får aktiv støjreduktion

Designet: AirPods 4 sidder godt med kan blive ubehagelige

Hos Engadget har de haft mulighed for at teste begge versioner af AirPods 4 og har en længere anmeldelse klar.

Den nye form vækker begejstring, og der opleves ingen problemer med, at høretelefonerne falder ud af ørerne. Dette kan ellers ofte være et problem med denne type høretelefoner, hvor AirPods Pro har fordelen af at lukke tæt og sidde bedre fast.

Der er en trykfølsom sensor, som kan bruges til at styre musik, besvare opkald eller aktivere Siri. Dog er der ingen volumenknap, som vi ser på AirPods Pro, hvilket hos flere anmeldere trækker ned i den samlede vurdering.

Wired bemærker også den nye form, der opfattes som en forbedring. Dog oplever de stadig, at AirPods kan blive ubehagelige at have i øret efter længere tid, da de er lavet af hård plast, mens AirPods Pro har silikone, der gør dem mere behagelige.

Etuiet er blevet en smule mindre og har nu USB-C til opladning. Man kan også se forskel på versionerne med og uden aktiv støjreduktion, da etuiet uden støjreduktion ikke har en højttaler til funktionen Find.

Lydkvalitet er fornuftig men batterilevetiden skuffer

The Verge beskriver lydkvaliteten i AirPods 4 som forbedret, dog uden at nå samme niveau som AirPods Pro 2. generation.

Engadget nævner også en bedre lyd, især med forbedret bas. Ved akustiske numre skulle lydkvaliteten være mærkbart forbedret.

Da kun én af versionerne har aktiv støjreduktion, er det også denne version, der er blevet anmeldt, når det handler om støjreduktion.

Helt generelt er det svært at opnå effektiv støjreduktion med denne type in-ear-høretelefoner, da der ikke er silikone til at skabe et tæt lukke. Alligevel nævnes det, at Apple har opnået det bedste resultat hidtil.

Apple er ikke de første til at forsøge sig med denne løsning, men sandsynligvis de første, der har fået det til at fungere tilfredsstillende.

Lyde fra flykabiner og trafik bliver reduceret med AirPods 4, men de har sværere ved at håndtere støj fra tv eller samtaler i nærheden. The Verge når frem til en lignende konklusion.

Begge versioner af AirPods 4 tilbyder fem timers batteritid, og fire timer, hvis aktiv støjreduktion er aktiveret. Engadget bemærker ikke nogen væsentlig forringelse af batterilevetiden.

Desværre er batteritiden ikke imponerende og vækker derfor heller ikke stor begejstring blandt anmelderne.

LÆS MERE: Snart kan du bruge AirPods Pro 2 som høreapparat

Dommen over AirPods 4

Apple har med AirPods 4 med støjreduktion skabt en mellemvej mellem de billigere modeller og AirPods Pro. Du får næsten alt fra AirPods Pro 2, men mangler den bedste støjreduktion og et par andre funktioner.

Til 1.600 kroner er AirPods 4 dog ikke et røverkøb, når du kan få AirPods Pro 2 for omkring 1.800 kroner. Tjek dagsprisen her.

Derimod er AirPods 4 uden støjreduktion til 1.200 kroner en forbedring af forgængeren. Hvis du foretrækker det åbne design uden alt det ekstra, er det en overvejelse værd, mener Engadget.

Så, vil du gå på kompromis med funktionerne for det åbne design?

AirPods 4 lander i butikkerne samtidigt med iPhone 16-serien. Her kan du se vores video om iPhone 16 og iPhone 16 Pro. Videoen varer 13 minutter.

Aktuelle priser på AirPods 4

Herunder kan du se dagspriserne på AirPods 4 med aktiv støjreduktion.

Vi henter priserne. Vent venligst ⏳

Indlæses priserne ikke?

Forsøg venligst at genindlæse siden, og vent et øjeblik.

Mere til historien

AirPods 4 har en vejledende pris på 1.199 kroner, mens de med aktiv støjreduktion ligger på 1.599 kroner, og de kan fås i butikkerne fra den 20. september.

iPhone 16 og iPhone 16 Plus: Skal du købe?

TEST: Er iPhone 16 og iPhone 16 Plus værd at købe? Vi har samlet for- og imod iPhone 16.

(mere…)
Bowers & Wilkins Pi8 lyder godt!

TEST: Headsettet Bowers & Wilkins Pi8 har en god lydkvalitet, men det slår ikke mit reference-headset.

(mere…)
Samsung Galaxy Ring: Lovende teknologi, … men

VIDEO: Er Samsung Galaxy Ring fremtidens sundhedstracker eller blot dyr gimmick? Se min test her.

(mere…)
Hvilke Apple AI-funktioner kommer og hvornår kan vi forvente dem

OVERSIGT: Her kan du se de kommende Apple Intelligence funktioner og læse hvornår de bliver tilgængelige.

(mere…)
Overskudsvarme i Apples datacenter bliver til fjernvarme

KORT NYT: Det er nu vedtaget, at overskudsvarmen i Apples datacenter i Viborg skal blive til fjernvarme.

(mere…)
Pixel Watch 3 er nu i den rigtige størrelse | Test

TEST: Google har lyttet til brugernes kritik af størrelsen på Pixel Watch 2. Lad os se om resten også er perfekt. Her er min Pixel Watch 3 test.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram