Trods varslet prisstigning er prisen fortsat uændret

Tesla i juni måned ud, at prisen formegentlig ville stige på Tesla Model 3 pr. 1. juli. Men prisen er lige nu uændret.

Tesla Model 3 (Highland) Performance (Foto: Tesla)
Tesla Model 3 (Highland) Performance er den dyreste af de 3 forskellige varianter af Tesla Model 3. (Foto: Tesla)

Da det kom frem, at EU varslede importtold, så meldte Tesla også ud på deres hjemmeside, at priserne på Model 3 sandsynligvis ville stige fra mandag den 1. juli 2024 grundet den nye importtold.

Tesla advarede i sidste halvdel af juni om, at der sandsynligvis ville komme en prisstigning pr. 1 juli 2024. Den er indtil videre udeblevet (Screenshot: MereMobil.dK)
Tesla advarede i sidste halvdel af juni om, at der sandsynligvis ville komme en prisstigning pr. 1 juli 2024. Den er indtil videre udeblevet og den blå “boks” er fjernet på Teslas hjemmeside (Screenshot: MereMobil.dK)

EU-Kommissionen har varslet at de ville indføre forhøjet importtold på mellem 17 og 38,1 procent på biler, som produceres af selskaber, at EU mener, får kinesisk statsstøtte.

Meningen er at importtolden skal gælde fra torsdag den 4. juli 2024, så vi er spændte på, hvad der præcis sker.

Hvad det ender med er uvist, da EU-Kommissionen og Kina gik i dialog.

Sikkert er det dog, at priserne hos Tesla på Model 3 endnu ikke er steget, så du kan altså fortsat købe den billigste konfiguration for 299.990 kroner. I hvert fald ikke da vi udgav denne artikel.

Meningen var dog, at tolden skulle gøre sig gældende fra 4. juli og fire måneder frem (i første omgang), hvorefter medlemslandene skal tage den endelige beslutning om indførslen af told, som normalt så vil strække sig over en femårig periode.

🚘 Her finder du et kæmpeudvalg af pærer, olier, bilpleje og alt du har behov for til din bil. Tjek udvalget af biltilbehør og priserne her Annoncelink Bemærk! Der er dag-til-dag levering og 365 dage returret.

Mere til historien

Salget af elbiler går rigtigt godt, men ikke kun nye elbiler. Faktisk går salget af de brugte elbiler også rigtigt godt og der er mange at vælge mellem.

Geely klar med et bedre batteri til elbilen

Solid state batterier er den hellige gral, men indtil de bliver en realitet har Geely et ”overgangsbatteri” klar.

(mere…)
Så er den flyvende bil på vej

Så kan du godt begynde at rydde indkørslen. Kineserne er snart i luften med en eldreven mini helikopter. Topfart 130 km/t.

(mere…)
Ladebranchen: Vi er klar til rekordmange elbiler

Det er nu lettere end nogensinde for feriegæsterne, at finde en ladestation langs de danske veje.

(mere…)
Ferie sydpå? Det koster det i en elbil, benzinbil og dieselbil

Ny analyse fra Spar Nord og Bilbasen viser, hvor mange penge man sparer ved at køre afsted i en elbil fremfor en benzin- eller dieselbil.

(mere…)
BYD fastholder priserne lige nu

BYD er klar med en melding om deres priser. Ingen prisstigning lige nu.

(mere…)
Tesla sætter prisen op på Model 3

Tesla havde varslet en prisstigning på Model 3 og nu er den en realitet. Se hvad Tesla Model 3 koster nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram