Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

OnePlus Pad 2, OnePlus Nord 4, OnePlus Watch 2R, OnePlus Nord Buds 3 Pro (Foto: OnePlus)
Sommerens kommende produkter fra OnePlus (Foto: OnePlus)

I næste uge lanceres OnePlus Nord 4 ved et event i Milano, hvor også OnePlus Pad 2, Watch 2R samt Nord Buds 3 Pro bliver præsenteret.

Allerede nu er OnePlus dog ude med et lille smugkig på de kommende produkter og nogle officielle billeder.

Det er kun nogle af specifikationerne som vi har fået indtil videre, men det giver et billede af hvad der kan forventes til eventet.

Smugkig på specifikationerne

OnePlus Nord 4: Kommer med en tykkelse på 7,99 mm og beskrives af OnePlus som den tyndeste OnePlus Nord, de har lanceret. Samtidig har den et nyt antennedesign i en aluminiumsramme.

Telefonen vil kunne fås i to farver, nemlig Mercurial Silver og Obsidian Midnight.

OnePlus Pad 2: Læner sig op ad forgængeren med det samme 7:5 format og kamera-placering på bagsiden. Nye AI-funktioner kommer dog til, mens den lanceres i farven Nimbus Gray.

OnePlus Nord Buds 3 Pro: Får et nyt design og kommer med aktiv støjreduktion. Disse kommer i farverne Soft Jade og Starry Black.

OnePlus Watch 2R: Bliver efterfølgeren til OnePlus Watch 2 og kommer ligesom forgængeren med en batteritid på op til 100 timer. Derudover vil den få forbedret fitness-tracking. Watch 2R kommer i farverne Forest Green og Gunmetal Gray.

LÆS MERE: OnePlus teaser for lancering af OnePlus Nord 4

Se de første billeder

Mere til historien

Produkterne bliver officielt annonceret d. 16 juli til OnePlus sommerevent i Milano. Eventet vil blive livestreamet på OnePlus’ YouTube-kanal.

OnePlus Nord CE 4 Lite er lidt for “lite” | Test

MINE INDTRYK: Inden sommerferien ramte præsenterede OnePlus den nye lavprismodel Nord CE 4 Lite. Er den værd at købe?

(mere…)
Her er alle sommernyhederne fra OnePlus

OVERBLIK: OnePlus har vanen tro holdt deres sommerevent. I år med lancering af både smartphone, tablet, et smartwatch og et sæt øretelefoner.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Her er detaljerne om OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 bliver en interessant telefon for dig, som har et begrænset budget til en ny smartphone.

(mere…)
OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

FØRSTE INDTRYK: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
OnePlus teaser for lancering af OnePlus Nord 4

Sommeren byder på en række lanceringer af telefoner. Nu teaser OnePlus for, at de om mindre end 14 dage er klar med OnePlus Nord 4.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram