Snart kommer den manglende Motorola

Der mangler en telefon i Motorolas 2024-udvalg til efterårssalget. Den kommer snart, forlyder det.

Motorola Edge 40_top
Sidste sommer kom Motorola Edge 40, som f.eks. bød på gode højtalere og en flot 6,5″ skærm (Foto: MereMobil.dk)

Vi har allerede fået Motorola Edge 50 Pro og Edge 50 Ultra på markedet. Mens Edge 50 Ultra var en virkelig super-telefon, så var det ikke tilfældet med Pro-udgaven, som har mange udfordringer.

Her kan du se min video om Motorola Edge 50 Pro.

Fælles for de to telefoner er, at de er forholdsvis dyre. Lidt over 5.000 kroner for Pro-udgaven og lidt under 9.000 kroner for ultraen.

ANMELDELSE: Så fed er Motorola Edge 50 Ultra

Det er tydeligt, at Motorola mangler en telefon i 4.000-5.000 kroners klassen for at fuldende sit lineup af Edge 50-telefoner. Og den lader til at være på vej nu.

Allerede nu er en Edge 50 Fusion i butikkerne, men den ligger til under 3.500 kroner uden abonnement.

Motorola er ved at udvide Edge 50-serien med Motorola Edge 50. Denne model har nu modtaget certificeringer fra flere myndigheder verden over, herunder den seneste fra Bureau of Indian Standards (BIS). Dette betyder, at Edge 50 ikke kun vil blive solgt i Indien, men også internationalt.

Selvom BIS-certificeringen ikke afslører specifikationerne for enheden, ved vi fra en tidligere FCC-certificering, at Edge 50 vil have et 5.000 mAh batteri med understøttelse af 68 watt kablet hurtigopladning. Derudover vil den være udstyret med NFC, Bluetooth, Wi-Fi 6, GPS og 5G.

Motorola har ikke bekræftet telefonen, og vi ved heller ikke, om den kommer til Danmark, men vi fik dog forgængeren på markedet sidste sommer. Her kan du læse vores 5-stjernes anmeldelse af Motorola Edge 40.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Lige nu klarer Motorola sig godt på det danske marked, hvor Motorola har tilføjet flere ressourcer i organisationen. I den seneste salgsopgørelse ligger Moto godt med. Se hitlisterne her.

Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Motorola Razr 50 Ultra har kun én fejl | Test

TEST: Flipdesignet på Motorola Razr 50 Ultra er lækkert, men telefonen har én fejl, du skal kende, før du køber.

(mere…)
Motorola satser mere på det nordiske marked

Motorola opruster i Norden og satser endnu mere på det nordiske marked i de kommende år.

(mere…)
Stor forbedring af den billige Razr-model

Motorola Razr 50 ligner et rimelig kompromis, hvis toppen skal skæres af prisen på en klaptelefon med foldbar skærm.

(mere…)
Ny Moto G85 sprænger ikke budgettet

Motorola er gode til at lave telefoner, til en fornuftig pris. Nu sender de endnu en telefon i butikkerne, der ikke sprænger budgettet.

(mere…)
Motorola Razr 50 Ultra er værd at tjekke ud

Den nye klaptelefon Razr 50 Ultra fra Motorola har en stor frontskærm og er bare total fed.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram