MobilePay er klar med ny betalingsfunktion

Du kan nu sende penge til venner og familie i de nordiske lande, men det er ikke gratis.

MobilePay gør det muligt, at sende penge til Finland og Norge - senere følger også Sverige (Foto: MobilePay / Vipps)
MobilePay gør det muligt, at sende penge til brugere af MobilePay i Finland og Vipps i Norge – senere følger også Sverige (Foto: MobilePay / Vipps)

Det er nu blevet muligt at sende penge til personer i Norge og Finland via MobilePay, mens det også snart bliver muligt til personer i Sverige. Det oplyser Vipps MobilePay i en pressemeddelelse.

-”Vores vision er at tilbyde den mest enkle og brugervenlige løsning til at sende penge i Norden. Og den nye funktion er en god nyhed for alle, der besøger vores nordiske nabolande eller har familie der” siger Anette Bøje, som er landechef for Vipps MobilePay i Danmark, i pressemeddelelsen.

LÆS MERE: Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

Inden du jubler alt for meget, så skal du dog vide, at det langt fra bliver gratis at benytte sig af muligheden.

Det kommer nemlig til at koste et gebyr på 4 procent af beløbet. Derudover kan der også komme valutatillæg på fra din egen bank – præcis som man oplever, hvis man bruger ens betalingskort i udlandet.

Hvorfor man skal vælge at sende beløbet via MobilePay og ikke på en kontooverførsel kan være, at der også her kommer gebyr på. Ligesom det kræver langt flere oplysninger og man skal taste lange IBAN-numre i netbanken. Så der vil være situationer, hvor MobilePay fortsat bedst kan betale sig, selvom det altså koster mindst gebyret på 4 procent.

LÆS MERE: MobilePay forandres markant

Det vil fremgå i MobilePay-appen, hvad en given overførsel cirka vil koste i egen valuta. Her kan valutatillægget fra brugerens egen bank komme oveni. Det koster ikke noget at modtage penge.

VIND EN POWERBANK ⚡️ Modtag de seneste nyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

I Finland bruger man også MobilePay, mens der i Norge bruges søster-appen Vipps. I Sverige får de også adgang til Vipps senere i år.

iPhone-brugere SKAL kunne vælge Dankort i Apple Pay

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen minder banker og kortudbydere om de danske regler for betalinger.

(mere…)
Mobilbetaling hitter i Norden

Vi er særligt vilde med mobilbetalinger i Norden, hvor det nu er den næstmest benyttede betalingsmulighed.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram