MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

MobilePay 2024
Brugerfladen på MobilePay bliver markant forandret efter den store 2024-opdatering (Grafik: MobilePay / MereMobil.dk)

Selvom flere og flere store kæder vælger at droppe betaling med MobilePay, så udvikler tjenesten sig fortsat med nye tiltag.

I morgen (tirsdag den 12. marts 2024) udsendes den hidtil største opdatering i nyere tid.

LÆS MERE: Brugerne er stærkt utilfredse med ny MobilePay-app

Som vi tidligere har fortalt, så bliver WeShare igen tilgængelig, men derudover indføres en række vigtige sikkerhedstiltag, som skal forhindre eller minimere svindelforsøg.

Fremover skal ens juridiske navn fremgå i MobilePay. Dermed forsvinder aliasfunktionen og muligheden for at kalde sig ”mussetrold23”. Ændringen rammer også personer med navne- og adressebeskyttelse.

Tidligere har MobilePay bemærket hyppige navneskift i forbindelse med private handler samt brug af falske navne, men dette sættes der nu en stopper for.

LÆS MERE: Store kæder dropper MobilePay – næsten ingen bruger det

DE 3 STØRSTE ÆNDRINGER:

  1. Nyt design
  2. Alias forsvinder – kun juridisk navn fremgår
  3. MobilePay kun på én telefon ad gangen

Én enhed = Én MobilePay

Indtil nu har du kunnet have MobilePay på flere telefoner samtidigt, men det er slut fra i morgen. Nu kan man kun være logget ind på én enhed ad gangen.

Du kan godt have appen installeret på to telefoner, men det er kun én af disse, der kan være logget ind.

En anden nyhed er muligheden for at blokere en anden bruger, så der ikke kan udveksles penge mellem din og den blokerede profil.

Ændringerne, inklusive designet, kommer som følge af en nordisk ensretning af MobilePay mellem Danmark, Norge og Finland, efter sammenlægningen med Vipps i Norge. På nuværende tidspunkt er det dog ikke muligt at overføre eller modtage penge på tværs af landene.

I Sverige hedder den tilsvarende tjeneste Swish. Selvom der tidligere har været talt om et samarbejde mellem MobilePay og Swish, så der kan betales på tværs af Øresund, så er der fortsat intet konkret på denne del.

SÅDAN FÅR DU DEN NYE MOBILEPAY: For at få den nye MobilePay skal du opdatere din MobilePay-app på telefonen via App Store (iPhone) og Google Play / Play Butik (Android). Du skal ikke falde for svindelbeskeder, der opfordrer dig til at opdatere via et link eller opdatere din profil. Alle disse SMS’er og e-mails er svindel.

LÆS MERE: Pas på svindel med MobilePay

Mere til historien

MobilePay er i dag Vipps MobilePay. De norske banker bag Vipps ejer 72,2 procent af Vipps MobilePay. Danske Bank ejer 27,8 procent.

Apple Pay presser prisen på Dankort i vejret

Dankort bliver dyrere for butikkerne. Endnu et skridt i den forkerte retning.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram