Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

Vision Pro
Apple Vision Pro er for dyrt, selv for Apple (Foto: Apple)

Da Apple lancerede deres Vision Pro-headset ved WWDC 2023, var der nok mange, som blev overrasket over prisen på 3.500 dollars.

I starten var det kun USA, som fik mulighed for at købe headsettet, men nu er det udvidet til flere lande såsom Tyskland og Storbritannien.

Nu skulle der være rapporter om, at Apple har stoppet arbejdet på efterfølgeren, Apple Vision Pro 2, til fordel for et billigere headset. Det skriver Macrumors.

Udfordringen hos Apple ligger i at skære i de produktionsomkostninger, som Apple Vision har. Den høje pris på 3.500 dollars hænger nemlig sammen med en stor udgift til komponenterne i headsettet.

Her angives det, at Apple ønsker at bevare deres high-end skærmkomponenter, men vil begrænse mængden af kameraer og bruge mindre højttalere i deres billigere headset.

Tidligere skulle der været arbejdet mod et headset, som lå i samme prisleje som deres high-end iPhone på omtrent 1.600 dollars.

Dette er stadig en høj pris, men en væsentlig beskæring i forhold til den nuværende pris. Det vides ikke, hvornår dette headset eventuelt skulle udkomme, men vi skal nok forbi 2025, før vi får det at se.

LÆS MERE: Apple Intelligence – hvad går det ud på?

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Apple havde tidligere en forventning om 700-800.000 solgte enheder i år. Dette er senere blevet nedjusteret til 400-450.000 enheder. Det kan du læse mere om HER.

Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
Apples AI-funktioner vil måske kræve abonnement

Det kræver de nyeste iPhones, at få adgang til Apples AI-funktioner senere i år, men måske også et abonnement.

(mere…)
Apple forventer AI vil booste iPhone 16-salget

Apple har store forventninger til salget af de kommende iPhone 16-modeller, hvor de venter AI-funktionerne vil øge salget.

(mere…)
Apple har sløret militære områder i Danmark

Slørede militære områder i Apple Maps vækker undren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram