Tinder klar med ny ”Del”-funktion

En ny funktion lander snart i din Tinder-app.

Tinder klar med ny Share My Date-funktion (Foto: Tinder)
Tinder klar med ny Share My Date-funktion (Foto: Tinder)

Tinder har lanceret en ny funktion, som hedder ”Share My Date” eller på dansk ”Del Min Date”.

Funktionen er tiltænkt til, at man kan dele ens datingplaner med familie og venner, hvilket for nogle kan give mere ro i maven.

Familie og venner kan så med ét link få information om sted, dato, tid og et billede af dit match. Brugeren kan også tilføje egne noter.

LÆS MERE: Tinder er den mest brugte dating-app

Selvom nogle dater i skjul, så er der også mange, som elsker at dele glæden og spændingen inden date med deres nærmeste.

Det er muligt, at oprette date i op til 30 dage frem og det er muligt, at oprettet et ubegrænset antal dates.

En undersøgelse viser, at mere end halvdelen af singler (51 procent) under 30 år fortæller deres venner om detaljerne omkring deres planer inden en date finder sted. Data fra en in-app-afstemning viser, at hver femte (18 procent) af Tinder-brugerne deler datingplaner med deres mod.

Vælger man at gøre brug af Tinders nye funktion, så skal man også blot opdatere her, så informeres dem, som man har delt oplysningerne med.

LÆS MERE: Tinder dropper teenagere og hæver aldersgrænsen

Tinder Share My Date-funktion vil blive udrullet i løbet af de kommende måneder.

Funktionen vil til en start være tilgængelig i USA, Storbritannien, Australien, Canada, Singapore, Indien, Irland, Tyskland, Frankrig, Spanien, Japan, Brasilien, Schweiz, Mexico, Holland, Italien, Korea, Vietnam og Thailand.

Mere til historien

Tinder-appen blev lanceret i 2012 og er verdens mest populære app til at møde nye mennesker, og den er blevet downloadet mere end 530 millioner gange. Appen er tilgængelig i 190 lande og på mere end 45 sprog. Mere end halvdelen af alle brugere er 18-25 år gamle. I 2022 blev Tinder udnævnt til en af verdens mest innovative virksomheder af Fast Company.

Flertal ønsker aldersgrænsen hævet for sociale medier

Frankrig ønsker at forbyde sociale medier for børn og unge under 18 år. En meningsmåling i Norge peger i samme retning.

(mere…)
Fritidsaktiviteter byttes ud med sociale medier

Det fylder mere for børn i 7. klasse, at være på mobilen eller computeren end at være sammen med vennerne fysisk eller dyrke sport.

(mere…)
Børn er alt for tidligt på sociale medier

En ny rapport fra Børns Vilkår viser, at børn alt for tidligt kommer på de sociale medier. Tæt på 50 procent har en profil før de er 10 år.

(mere…)
Sådan gør du noget ved din afhængighed af sociale medier

TIP: Flere og flere danskere bliver afhængige af sociale medier, det viser en ny undersøgelse. Her er 5 tips til at gøre noget ved det.

(mere…)
Ekspert: AI påvirker dine børn

Cyberbanditterne har en langsigtet plan med at manipulere med dine børn, siger ekspert.

(mere…)
Ny lov kan gøre TikTok ulovlig i USA

Det amerikanske senat har vedtaget lov, som pålægger ByteDance, at frasælger sin amerikanske afdeling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram