CBB Mobil har fortsat de mest tilfredse kunder

Hvor tilfreds er du med dit teleselskab? Se listen her.

CBB Mobil har vundet Loyalty Awards Mobil 2024 (Foto: CBB Mobil/Loyalty Group)
CBB Mobil har vundet Loyalty Awards Mobil 2024 (Foto: CBB Mobil/Loyalty Group)

Analysefirmaet Loyalty Group er klar med resultatet af deres årlige undersøgelse, hvor de finder det teleselskab, som har de mest loyale og tilfredse kunder.

De seneste fire år er det CBB Mobil, der har vundet. Og i år er det ikke spor anderledes. CBB Mobil kan for femte år i træk bryste sig af at være det selskab som har de mest loyale mobilkunder.

Loyalty Group har i undersøgelsen forhørt sig hos selskabernes egne kunder og spurgt til deres oplevelser som kunder – dette er så målt på overordnet tilfredshed og attraktivitet.

Der er generelt ikke nogle af teleselskaberne, som har klaret sig dårligt. Ifølge undersøgelsen er kunderne overvejende tilfredse med deres teleselskaber. Tidligere har teleselskaber ellers været meget udskældt.

LÆS MERE: Telekunder får sjældent medhold i klager over teleselskaber

-”Man kan generelt sige, at det er den højeste score, som teleselskaberne har fået nogensinde, og danskerne er altså mere og mere tilfredse med deres mobiludbydere,” siger Lars Jepsen, researchchef ved Loyalty Group, til BT.

Det er to lavprisselskaber, som er øverst på listen. Nemlig CBB Mobil og Oister, mens Telia, YouSee Mobil og Telenor er de tre dårligst placerede. Det var i øvrigt også Oister, der havde andenpladsen sidste år. Så CBB Mobil og Oister følges altså pænt ad.

Loyalty Awards 2024 Mobil er kåret - CBB Mobil vandt for femte år i træk. Se de forskellige placeringer her. (Foto: Loyalty Group)
Loyalty Awards 2024 Mobil er kåret – CBB Mobil vandt for femte år i træk. Se de forskellige placeringer her. (Foto: Loyalty Group)

Det er i øvrigt en bedre pris, som er den største årsag til, at kunder skifter mobilselskab. Mens bedre dækning og forskellige samlefordele følger efter.

Mere til historien

Der er 4.580 danskere, som har deltaget i undersøgelsen og vurderet deres teleselskab i 2024.

Læs også:
Nu bliver OK Mobil til CBB Mobil

Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Telia taber mobilkunder – Telenor køber dem

To af de store teleselskaber i Danmark har fremlagt regnskaber.

(mere…)
CBB inkluderer Mofibo og Podimo i CBB Mix

Er du til podcasts, e-bøger eller lydbøger? Så kan du nu med CBB Mix også få adgang til Mofibo og/eller Podimo.

(mere…)
Nu bliver OK Mobil til CBB Mobil

Telenor har købt mobilselskabet OK Mobil, der nu bliver en del af CBB Mobil. Kunderne får mere i pakken.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram