Call Me har købt Alka Mobil

Alka Mobil er blevet opkøbt af Call Me, hvilket betyder alle kunder i løbet af andet halvår overgår til Call Me.

Call Me har købt Alka Mobil (Foto: Call Me / Alka Mobil)
Call Me har købt Alka Mobil (Foto: Call Me / Alka Mobil)

Call Me har netop købt Alka Mobil, hvilket i praksis betyder, at kunderne i andet halvår af i år vil overgå til Call Me. De fortsætter på uændrede vilkår, hvilket betyder, at de beholder deres telefonnumre, abonnementspriser og vilkår, samt er fortsat på TT-netværket.

Nyt mobilselskab klar – 59 kroner om måneden

Alka Mobil-kunder får også, når de overgår til Call Me, adgang til produktsortimentet hos Call Me, som omfatter smartphones, mobiltilbehør, 5G-internet og forskellige underholdningstilbud.

Alka Mobil blev lanceret i marts 2021 og havde det mål, at levere enkel og billig mobiltelefoni til Alkas forsikringskunder. De har lejet sig ind på Telias mobilnetværk.

-”Gennem årene har Alka Mobil leveret flotte resultater på både vækst og kundetilfredshed. Konkurrencen i mobilmarkedet og kundernes behov fortsætter med at udvikle sig, og da muligheden med Call me bød sig, var vi ikke i tvivl om, at det er den helt rigtige løsning. Derfor er vi glade for at have indgået en aftale med Call me, der fremadrettet vil tilbyde Alka Mobils kunder attraktive løsninger med endnu flere muligheder inden for mobiltelefoni,” siger Kasper Ørtvig, adm. direktør for Alka Fordele, der indtil i dag har drevet Alka Mobil.

I sommeren 2023 lancerede Call me et nyt brand-univers, der fokuserer på vigtigheden af at skabe og vedligeholde gode forbindelser mellem mennesker. Det bliver Alka Mobil nu en del af. Det er uvist, hvor mange mobilkunder, at Alka Mobil havde.

Episode #79: Hvorfor endnu et mobilselskab?

Mere til historien

Call Me har eksisteret siden 2009 og indbragt prisen for de mest loyale mobilkunder fire gange siden 2015. Men de seneste mange år er det dog CBB Mobil, som er løbet med sejren. Call Me var i år det lavest placerede ”lavprisselskab”.  

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram