Telmore klar med ny mulighed i Telmore Play

Telmore har gjort det muligt kun at vælge tre streamingtjenester i Telmore Play. Det er attraktivt, da prisen er lavere.

Telmore gør det muligt, at vælge tre streamingtjenester til en billigere månedlig udgift end tidligere (Foto: Telmore)
Telmore gør det muligt, at vælge tre streamingtjenester til en billigere månedlig udgift end tidligere (Foto: Telmore)

Telmore-kunder er vilde med muligheden for at mixe mobilabonnementet med forskellige streamingtjenester. Telmore oplyser, at det er 80 procent af deres kunder, som selv sammensætter deres Telmore Play-pakker.

Telmore indfører større ”valgfrihed”

Derfor er de nu klar med et nyt tilbud.

Tidligere har man skulle vælge mindst fire streamingtjenester, men nu er det muligt kun at vælge tre streamingtjenester.

-“Det seneste år taler sit tydelige sprog: Danskerne vil have valgfrihed, så det giver vi dem endnu mere af. De faste pakker, hvor andre har bestemt, hvilke streamingtjenester du skal have, er på vej ud. Vi er stolte over at være markedets bannerfører for valgfrihed – og vi kan jo se, at konkurrenterne følger med. Nu går vi forrest igen og tilbyder en mindre løsning til dem, der ønsker det. Men det er stadigvæk blandt de absolutte toptjenester vores kunder kan vælge – bl.a. Disney+, som vores konkurrenter på det danske marked ikke tilbyder” udtaler Telmores CEO Henrik Lehman. 

Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Det er muligt at vælge det nye tilbud for kun 199 kroner om måneden i de første to måneder for nye kunder. Efterfølgende vil normalprisen være 349 kroner.

Mere til historien

Telmore har også muligheden for, at første måned er billigere, hvis man vælger løsningen med 4 streamingtjenester eller den helt store med 8 tjenester inkluderet.

Tinderbox i nyt samarbejde

Musikfestivalen Tinderbox i Odense og Telmore Musik indgår partnerskab.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Nu kan du få Disney+ hos Telmore

Disney+ er nu en del af Telmore Play og Bland Selv hos YouSee. Desværre er prisen på mobilpakken steget.

(mere…)
Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

(mere…)
Omfattende TDC-nedbrud er løst – netværket kører igen

TDC's mobilnetværk var i dag ramt af en fejl, der gjorde, at du ikke kunne ringe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram