Scan og betal – dengang og nu…

FLASH-BACK: Vi ser tilbage på dengang, hvor Scan & Betal var nyt og endnu ikke en mulighed i alle butikker. Se hvor langt udviklingen er nået.

I ovenstående video tager vi et lille flash-back til dengang, hvor det at scanne ens varer i butikken selv var nyt. Faktisk var det dengang en testbutik, at vi besøgte.

I dag er det ikke unormalt at scanne og betale ens varer selv. Uanset hvilken butik man handler i.

Nogle tilbyder det undervejs i butikken, mens man handler. Så man via telefonen kan scanne varerne rundt i butikken. Mens andre tilbyder løsninger, hvor man scanner ved udgangen, hvor det er mere som en ”rigtig” kasse.

Du kan betale med mobilen i Coops butikker

MereMobil.dk var tilbage i 2016 ude og afprøve Scan & Betal i SuperBrugsen i Kerteminde. Dengang hed løsningen ”Bip & Betal” og var endnu ikke implementeret i alle butikker, men blev testet i udvalgte butikker.

Din Coop-app ændres efter stor omlægning

Siden 2016 er der ikke alene sket noget med priserne på varerne, men også på udseendet på appen.

Bruger du selv de forskellige scan-selv løsninger, når du handler?

Mere til historien

Du kan også se en anden gammel video om en app, der hed ”Foldercam”. Som egentlig var en god idé, men også en idé, hvor udviklingen dog i praksis har overhalet den. Du kan i videoen, som er fra 2013, møde et MEGET ung John G. 🤗

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram