Din Coop-app ændres efter stor omlægning

Coop meddelte tirsdag, at den går fra otte til tre butikskæder. Samtidig sker der ændringer i appen. Få overblikket her.

Ændringerne i Coop-koncernen rammer både butikker og de gigitale platforme. Foto: Coop

Coop ramte tirsdag overskrifterne på samtlige nyhedsplatforme.

Dagligvarekoncernen annoncerede nemlig, at den vil fjerne Kvickly, SuperBrugsen og Irma fra gadebilledet og samle butikkerne i én kæde under navnet “Coop”.

Blandt andet vil københavner-brandet Irma være fortid som butik fra nytår. Det 137 år gamle Irma-koncept vil dog fortsætte med at leve som et landsdækkende brand for varer i Coop-kæden.

Coop går fra otte til tre kæder. Tilbage vil være Coop, 365discount og Brugsen (tidligere Dagli’ Brugsen).

Coop Mad lukker

Coop tager også livet af den ti år gamle onlinebutik Coop.dk MAD. Den lukkes ned allerede med udgangen af februar.

– “Vi kan desværre ikke forsvare at fortsætte med at investere så massivt i onlinemarkedet med dagligvarer, hvor ingen endnu har fundet en økonomisk bæredygtig forretningsmodel – og slet ikke når som vi vil gøre det under ordnede forhold med overenskomst for chaufførerne,” siger administrerende direktør Kræn Østergård Nielsen i en pressemeddelelse.

Færre fordele

Til gengæld fortsætter Coop-appen, men medlemsfordelene ændres drastisk – ikke til flere fordele, men umiddelbart til færre.

Fra 1. maj får medlemmerne ikke længere en procentsbonus på hele købet. Fremover vil der kun være en procentbonus på køb af en række af Coops egne varemærker.

Om det indbefatter varer, der sælges under brandet Irma, fremgår ikke af den omfattende pressemeddelelse Coop har udsendt.

I april lukker PrimeKonto

Appen er ifølge Coop den stærkeste digitale kommunikationskanal. Og det vurderes, at der er potentiale til, at appen bliver en vigtigere del af Coop-kundernes indkøb.

Coop lukker også PrimeKonto. Det sker den 30. april 2023.

Coop vil desuden fokusere på koncernens største online-butik; Coop.dk Shopping. Den fortsætter som coop.dk og kommer til at spille tættere sammen med de fysiske butikker i Coop-kæden, lyder det fra Coop.BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Coop sælger teknologien bag Coop-appen til kæder andre steder i verden. Blandt andet derfor fortsættes udviklingen af appen, som ifølge Coop anvendes af mere end en halv million danskere ugentligt.

Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram