Din Coop-app ændres efter stor omlægning

Coop meddelte tirsdag, at den går fra otte til tre butikskæder. Samtidig sker der ændringer i appen. Få overblikket her.

Ændringerne i Coop-koncernen rammer både butikker og de gigitale platforme. Foto: Coop

Coop ramte tirsdag overskrifterne på samtlige nyhedsplatforme.

Dagligvarekoncernen annoncerede nemlig, at den vil fjerne Kvickly, SuperBrugsen og Irma fra gadebilledet og samle butikkerne i én kæde under navnet "Coop".

Blandt andet vil københavner-brandet Irma være fortid som butik fra nytår. Det 137 år gamle Irma-koncept vil dog fortsætte med at leve som et landsdækkende brand for varer i Coop-kæden.

Coop går fra otte til tre kæder. Tilbage vil være Coop, 365discount og Brugsen (tidligere Dagli' Brugsen).

Coop Mad lukker

Coop tager også livet af den ti år gamle onlinebutik Coop.dk MAD. Den lukkes ned allerede med udgangen af februar.

- "Vi kan desværre ikke forsvare at fortsætte med at investere så massivt i onlinemarkedet med dagligvarer, hvor ingen endnu har fundet en økonomisk bæredygtig forretningsmodel - og slet ikke når som vi vil gøre det under ordnede forhold med overenskomst for chaufførerne," siger administrerende direktør Kræn Østergård Nielsen i en pressemeddelelse.

Færre fordele

Til gengæld fortsætter Coop-appen, men medlemsfordelene ændres drastisk - ikke til flere fordele, men umiddelbart til færre.

Fra 1. maj får medlemmerne ikke længere en procentsbonus på hele købet. Fremover vil der kun være en procentbonus på køb af en række af Coops egne varemærker.

Om det indbefatter varer, der sælges under brandet Irma, fremgår ikke af den omfattende pressemeddelelse Coop har udsendt.

I april lukker PrimeKonto

Appen er ifølge Coop den stærkeste digitale kommunikationskanal. Og det vurderes, at der er potentiale til, at appen bliver en vigtigere del af Coop-kundernes indkøb.

Coop lukker også PrimeKonto. Det sker den 30. april 2023.

Coop vil desuden fokusere på koncernens største online-butik; Coop.dk Shopping. Den fortsætter som coop.dk og kommer til at spille tættere sammen med de fysiske butikker i Coop-kæden, lyder det fra Coop.KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Coop sælger teknologien bag Coop-appen til kæder andre steder i verden. Blandt andet derfor fortsættes udviklingen af appen, som ifølge Coop anvendes af mere end en halv million danskere ugentligt.

Spilbaserede apps hjælper elever og lærerne

I skoleklasser er der stor forskel på læseniveauet. Spilbaserede læseapps kan hjælpe lærerne.

(mere…)
Skattesmæk eller ... Sådan får du et bud på årsopgørelsen

Kan du ikke vente til Skattestyrelsen officielt åbner for adgangen til årsopgørelsen, så er der her en mulighed for at få et estimat.

(mere…)
Digitalt EU-kørekort måske på vej

Europa-Kommissionen ønsker et digitalt EU-kørekort, som en del af et nyt udspil, der skal styrke trafiksikkerheden i EU.

(mere…)
Call of Duty: Warzone kommer til iOS

Det blev teaset ved Apples gaming-event - og nu er Call of Duty snart klar med Warzone til iOS.

(mere…)
Her er alternativerne til lukket fartkontrol-app

TIP: Her er 3 alternativer til Fartkontrol.nu fra Saphe. De to af dem er uden løbende abonnement.

(mere…)
Afstemnings-app droppes til børne-MGP

MGP bliver uden DR's afstemnings-app, som følge af stemmekaos ved Dansk Melodi Grand Prix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram