Skoda sætter prisen ned på Skoda Enyaq

Skoda vil være med i elbils-festen og gør som Tesla – sætter prisen ned. Du kan nu få Enyaq-modellerne op mod 105.000 kroner billigere.

Skoda Enyaq (Foto: Skoda)
Skoda Enyaq blev den 3. bedst sælgende elbil i Danmark i 2023 – og priserne justeres nu i håbet om, at salget i 2024 bliver ligeså godt eller bedre. (Foto: Skoda)

Skoda Enyaq blev den femte mest solgte bil og tredje bedst sælgende elbil i Danmark i 2023. Og måske den kommer til at klare sig endnu bedre i 2024. Skoda har nemlig sat priserne ned på alle Enyaq og Enyaq Coupé modellerne. Det oplyser Skoda i en pressemeddelelse.

Tesla havde stor succes med, at sætte priserne ned sidste år og endte med at sælge rekordmange Tesla Model 3 og Model Y. Igen i år har de sat prisen yderligere ned på Model Y.

LÆS MERE: Elbilerne blev et hit hos danskerne i 2023

-”Det er imponerende at se, hvor hurtigt danskerne tager elbilen til sig. Den udvikling vil Skoda fortsat understøtte, og derfor får alle vores Enyaq-modeller nu nye priser, så de bliver tilgængelige for endnu flere danske familier,” siger Thomas Bruun, direktør for Skoda Danmark.

Der blev solgt 3.069 eksemplarer af Skoda Enyaq i 2023, så det er spændende, hvordan det bliver med de nye priser. I 2023 steg salget af Skoda Enyaq med 26 procent på det danske marked, ifølge Skoda.

Skoda Enyaq Coupé (Foto: Skoda)
Skoda Enyaq Coupé (Foto: Skoda)

Priserne på Skoda Enyaq starter nu ved 349.995 kroner.

Her får du modellen Enyaq 60 Premium med en rækkevidde på 395 kilometer (WLTP). Bilen har 179 hestekræfter og udstyr som: adaptiv fartpilot, LED Matrix-forlygter med fjernlysassistent, tre-zonet klimaanlæg, nøglefri betjening, trådløs opladning til mobilen, el-bagklap med virtuel pedal, elektrisk justerbart førersæde med memory, metallak m.v.

LÆS MERE: Er Tesla på vej med trådløs opladning til elbiler?

Ønsker du længere rækkevidde, så er det Enyaq 85 Premium du skal se nærmere på. Her sparer du efter de nye priser nu 41.000 kroner. Enyaq 85 Premium er faldet fra 420.995 kroner til 379.995 kroner.

Ønsker du Coupé modellen skal du betale 15.000 kroner mere.

Enyaq 85 Premium har et batteri, som er 77 kWh større end på basismodellen. Det giver en estimeret rækkevidde på 557 kilometer (WLTP).

Du kan se priserne på de forskellige Skoda Enyaq-modeller herunder.

Skoda har sat priserne ned på Enyaq-modellerne - priser pr. 23. januar 2024 (Kilde: Skoda / pressemeddelelse)
Skoda har sat priserne ned på Enyaq-modellerne – priser pr. 23. januar 2024 (Kilde: Skoda / pressemeddelelse)

LÆS MERE: Nyt elbil mærke på vej til Danmark – stor Tesla-konkurrent

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Skoda oplyser i pressemeddelelsen med de nye Enyaq-priser, at de forventer Enyaq vil stå for op mod 40 procent af det samlede Skoda-salg i Danmark i 2024.

Polestar klar med deres første smartphone

Elbilsproducenten Polestar har netop lanceret deres første smartphone. Læs mere om Polestar Phone her.

(mere…)
Den billige Tesla 2 er alligevel ikke droppet

Fornyelig lød det at planerne om den billigere Tesla 2 var droppet, men nu er meldingen, at udviklingen af modellen er fremskyndet.

(mere…)
Tesla klar med ny Model 3 Performance

En helt ny Tesla Model 3 Performance er lanceret. Du kan læse om nyhederne her, samt se de danske priser.

(mere…)
Danskerne har fortsat speederen i bund i elbilerne

Den danske elbil-park er igen vokset. Igen er danskerne med til at sætte retningen i EU.

(mere…)
Elbiler har også brug for service

Værkstedskæde vil gøre op med myten om, at elbiler ikke skal til service. Det er lige så vigtigt, som en benzin- eller dieselbil.

(mere…)
Tesla sænker prisen på Model 3 – igen!

Tesla sætter atter priserne ned. Det sker efter skuffende salgstal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram