Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

PlayStation 5 (Foto: MereMobil.dk)

Den lille detalje kan komme til at få stor betydning i fremtiden, og vidner også om et meget større problem. Nemlig at den tvungne forbindelse til online-services kan skabe problemer.

De nye PlayStation 5 Slim kommer i to varianter. Den ene har ikke et diskdrev, mens den anden har. I modsætning til før, kan man dog opgradere digital-versionen med et diskdrev.

LÆS OGSÅ: PlayStation 5 kommer nu i en slim-version

Det kræver at man køber et disk-drev og tilslutter det maskinen. Herefter skal den have en online-forbindelse for at parre disk-drevet med konsollen.

Vælger man at nulstille sin konsol på et senere tidspunkt, så bliver drevet afregistreret og skal installeres på ny gennem internettet.

Problemet opstår, hvis Sony PlayStation beslutter sig for at lukke tjenesten ned, som bruges til at parre konsoller med disk-drev. Det samme gør sig faktisk gældende med den nye slimmodel med forudinstalleret disk-drev.

Det skriver Wccftech, efter et X-opslag skabte opmærksomhed.

Det lyder som en hypotetisk tanke, men det giver forbrugerene en usikkerhed, og skubber langsomt forbrugere til at være afhængige af online-tjenester.

Er cloud-gaming fremtiden?

Cloud-gaming er ikke ligefrem nyt, men det kan være en alternativ, og måske attraktiv løsning.

På MereMobil.dk har vi set nærmere på Xbox cloud-gaming, og er mildest talt imponeret. Det virker nemlig overraskende godt, og den store fordel ses i, at man hurtigt kan give sig i kast med et nyt spil.

LÆS OGSÅ: Sony har solgt mere end 46,6 mio. PS5-konsoller

Hvor man på traditionelt-vis er nødt til at vente på et spil er hentet ned, så kan man hurtigt streame det næste spil med cloud-gaming.

I vores podcast kan du høre mere om netop cloudgaming, og hvad det kan betyde i fremtiden.

Spilkonsollen forsvinder fra hjemmet

Playstation og X-Box hører snart fortiden til. Vi skal acceptere, at spil bliver tilgængelig online – cloudgaming – hvor vi ikke længere downloader et spil, eller har en konsol stående. Læs mere her og hør episoden herunder eller i din podcast-app; søg efter ‘meremobil’.

Mere til historien

Udover et slankere design så kommer Playstation 5 Slim også med 1 TB lagringsplads, hvilket er en mindre opgradering fra tidligere 825 GB.

Sony bliver ved med at skyde forbi

VIDEO: Sony Xperia 1 VI er et fremskridt. Desværre rammer Sony ikke skiven, selvom Xperia 1 VI dog har flere fordele. Se min videotest her.

(mere…)
Hvad gør du, hvis strømmen går, når du gamer eller arbejder?

Her er en ny nødstrømsløsning til gamere og dig på kontor-computeren.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 VI | Test

TEST: Xperia 1 VI er på rette spor, men tilbyder ikke noget særligt i forhold til konkurrenterne – og så er den DYR! Her er min test af Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Spil Euro2024 og få dit hold til tops

Fodboldspillet på smartphones, FC Mobile, er klar med Euro 2024, hvor du kan føre dit eget favorithold til tops.

(mere…)
Hvilken PlayStation 5? Med eller uden disk?

GUIDE: Skal du købe PlayStation 5 i disk-versionen eller den rene digitale PS5-variant?

(mere…)
Microsoft Flight Simulator 2024 er annonceret

Et nyt Flight Simulator spil er blevet annonceret af Microsoft.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram