Sony har solgt mere end 46,6 mio. PS5-konsoller

PlayStation 5 konsollerne er efterhånden blevet til at få fat i og det har givet øget vækst i salget i det seneste kvartal.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
Sony PlayStation 5 har haft et godt kvartal salgsmæssigt og fremgangen ventes at fortsætte med ny model. (Foto: Sony)

Sony har haft et rigtig godt kvartal, når det kommer til salget af PlayStation 5 konsoller. Det kom frem, da de fremlagde deres regnskabet for kvartalet, der sluttede den 30. september 2023.

PlayStation 5: Det bedste kvartal salgsmæssigt

I seneste kvartal har Sony solgt 4,9 millioner PS5-konsoller, hvilket bringer det samlede salg op på mere end 46,6 millioner eksemplarer. Det var 1,6 millioner enheder mere end i samme kvartal i 2022. Det skriver Engadget.

PlayStation 5 konsollerne er også blevet nemmere at få fingre i, da de efterhånden er blevet hyldevare i butikkerne. Sony kunne i januar 2023 fortælle, at manglen på PlayStation 5 konsoller nu var ved at være ovre.

Sony har dog ekstremt høje forventninger til salgstallet i det igangværende regnskabsår.

Sony har et mål på 25 millioner PS5-konsoller, men det kræver, at Sony sælger 16,8 millioner flere enheder. Det skal også lige nævnes, at der i 2022 ”kun” blev solgt 19,1 millioner enheder.

Sony President Hiroki Totoki har høje forventninger til, at målet sagtens kan, nås og har store forventninger til et boost i salget, når Sony snart er klar med en mindre PS5-model.

PlayStation 5 kommer nu i en slim-version

Jeg glæder mig til, at høre de endelige danske priser for den nye ”slim-version”.

Spilkonsollen forsvinder fra hjemmet

Playstation og X-Box hører snart fortiden til. Vi skal acceptere, at spil bliver tilgængelig online – cloudgaming – hvor vi ikke længere downloader et spil, eller har en konsol stående. Læs mere her og hør episoden herunder eller i din podcast-app; søg efter ‘meremobil’.

Mere til historien

PlayStation 5 konsollerne blev lanceret i november 2020, men der var en lang periode, hvor de var utrolig svare at få fingre i.

Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Sonys nye hjemmehøjttalere og soundbars – 2024 lineup

Her er de nye Sony Bravia soundbars til din hjemmebiograf.

(mere…)
Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram