Manglen på PlayStation 5 konsoller er ovre

Det er nu, ifølge Sony, blevet lettere at skaffe en PS5.

PlayStation 5 er nu lettere at skaffe, lover Sony (Foto: MereMobil.dk)

Siden Sony sendte PlayStation 5 på markedet i slutningen af 2020, har der været mangel på konsoller. Den populære PlayStation-konsol er aldrig rigtigt blevet hyldevare, da kunderne har købt den hurtigere end butikkerne har kunne fylde hylderne op.

Men det er umiddelbart slut nu.

I hvert fald har Jim Ryan, gaming-boss i Sony PlayStation ifølge The Verge udtalt, at manglen på enheder umiddelbart er slut. Det skulle nu være langt nemmere at finde en konsol hos nogle af de mange forhandlere på verdensplan. Sådan lød det fra Jim Ryan på dette års CES-messe.

Sony kunne også oplyse, at der nu er solgt omkring 30 millioner konsoller på nuværende tidspunkt. Dette er cirka 5 millioner mere end i november, hvor Sony sidst frigav salgstal. Det skriver The Verge.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Sony sender deres PlayStation VR2 headset på markedet i februar. Du kan bl

Forventningerne halveret til PlayStation VR2

KORT NYT: Sony har halveret deres forventninger til salget af PlayStation VR2-headsettet, som kommer i handlen inden længe.

(mere…)
The Last of Us serien fortsætter måske ikke 

The Last of Us serien vil kun fortsætte, hvis Naughty Dog kan komme med en god historie til en fortsættelse. 

(mere…)
Rygterne svirrer om ny generation af PlayStation 5

En ny PlayStation 5-variant er på vej, hvis man skal tro rygtebørsen. Der nævnes både PlayStation 5 Pro eller Slim. Det kan også bare være en ”2. generation” af nuværende.

(mere…)
World of Warcraft lukker i Kina 

World of Warcraft, WoW, lukkes i Kina. Det vil påvirke millioner af spillere.

(mere…)
EU kan spænde ben for Microsofts opkøb af Activision Blizzard

Sidste år købte Microsoft spilproducenten Activision Blizzard. Aftalen er endnu ikke endelig godkendt og kan ende med at blive afvist.

(mere…)
GTA-spillere hacket 

Spillere af GTA er blevet udsat for ødelæggende hackerangreb på deres konti. Rockstar Games har bekræftet angrebet. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram