PlayStation 5: Det bedste kvartal salgsmæssigt

Det seneste kvartal er der, hvor Sony solgte flest PlayStation 5-konsoller siden lanceringen.

PlayStation 5
PlayStation 5 (Foto: MereMobil.dk)

Den japanske elektronik-gigant Sony oplyser, at de i fjerde kvartal 2022 slog tidligere salgsrekorder for PlayStation 5. Det blev det kvartal, hvor de har solgt flest enheder.

Der blev solgt 7,1 millioner PlayStation 5-konsoller i fjerde kvartal 2022. Dette er næsten en fordobling af salget i fjerde kvartal 2021, hvor de solgte 3,9 millioner enheder. Det skriver The Verge.

Det skyldes formegentlig, at der nu ikke længere er mangel på PlayStation 5-konsollerne, der ellers har været siden lanceringen. Manglen af enheder skyldtes den globale chipmangel, som ikke længere er et problem.

Samlet set er der nu solgt 32,1 millioner enheder.

Sony har et mål om at have solgt 18 millioner konsoller i dette regnskabsår, når de når udgangen af regnskabsåret 2022. Da Sony har forskudt regnskabsår, betyder det, at de skal sælge 5,2 millioner konsoller i dette kvartal.

Senere denne måned kommer Sony PlayStation VR2 i handlen. Forsalget har ikke fulgt forventningerne, hvilket betyder, at Sony nu har halveret forventningerne til salget.

Mere til historien

Sonys indtjening er også helt på niveau med forventningerne. Der har dog været et lille fald i antallet af PlayStation Plus-abonnementer.

Læs også:
Rygterne svirrer om ny generation af PlayStation 5

Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram