PlayStation 5: Det bedste kvartal salgsmæssigt

Det seneste kvartal er der, hvor Sony solgte flest PlayStation 5-konsoller siden lanceringen.

PlayStation 5
PlayStation 5 (Foto: MereMobil.dk)

Den japanske elektronik-gigant Sony oplyser, at de i fjerde kvartal 2022 slog tidligere salgsrekorder for PlayStation 5. Det blev det kvartal, hvor de har solgt flest enheder.

Der blev solgt 7,1 millioner PlayStation 5-konsoller i fjerde kvartal 2022. Dette er næsten en fordobling af salget i fjerde kvartal 2021, hvor de solgte 3,9 millioner enheder. Det skriver The Verge.

Det skyldes formegentlig, at der nu ikke længere er mangel på PlayStation 5-konsollerne, der ellers har været siden lanceringen. Manglen af enheder skyldtes den globale chipmangel, som ikke længere er et problem.

Samlet set er der nu solgt 32,1 millioner enheder.

Sony har et mål om at have solgt 18 millioner konsoller i dette regnskabsår, når de når udgangen af regnskabsåret 2022. Da Sony har forskudt regnskabsår, betyder det, at de skal sælge 5,2 millioner konsoller i dette kvartal.

Senere denne måned kommer Sony PlayStation VR2 i handlen. Forsalget har ikke fulgt forventningerne, hvilket betyder, at Sony nu har halveret forventningerne til salget.

Mere til historien

Sonys indtjening er også helt på niveau med forventningerne. Der har dog været et lille fald i antallet af PlayStation Plus-abonnementer.

Læs også:
Rygterne svirrer om ny generation af PlayStation 5

Sony PlayStation arbejder på en håndholdt enhed

BEKRÆFTET: Sony arbejder på, at producere en håndholdt gamingenhed, der forhåbentlig bliver lanceret til julehandlen.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
Sony Xperia 1 V – endnu en super-niche mobil

Mindre varmeudledning, nyt kamerasetup og fotofunktioner samt lavere strømforbrug ved videooptagelse. Velkommen til Sony Xperia 1 V.

(mere…)
Sony Xperia 10 V – mellemklassemobil til en skarp pris

Sony en ny i telefon mellemklassen. Vi ser her nærmere på Sony Xperia 10 V. Se pris og tilgængelighed.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram