Samsung er på vej med ChatGPT-lignende AI i Galaxy S24

Galaxy-folket skal forvente, at Samsung integrerer kunstig intelligens som en hjælp i i brugen af mobilen.

er person sidder med en udfoldet mobiltelefon
Samsung vil tilsyneladende det samme med AI, som Google og Motorola. (Foto: Samsung/PR)

På den netop overståede Lenovo Tech World kom det frem, at Motorola vil fortsætte med, at udvikle nye AI-funktioner – blandt andet en “sofistikeret personlig assistent”.

Nu skriver Android Authority, at Samsungs kommende Galaxy-smartphones meget vel vil blive udstyret med en ChatGPT-lignende generativ kunstig intelligens (AI).

Android Authority gætter på, at Samsungs arbejde med AI tyder på, at den sydkoreanske elektronik-gigant pønser på, at lancere AI i enten Galaxy S24-serien eller Galaxy Z Fold6.

I forbindelse med en konference om indtjeningen i årets tredje kvartal meddelte Samsung, at “vi arbejder på at introducere AI-teknologi som en ny oplevelse i vores enheder”, og at man “planlægger at tilbyde det fra 2024”.

Samsungs egen AI

Samsung vil udvikle sin egen generative AI-teknologi til dette formål. Og når det vil blive en “ChatGPT-lignende AI”, så drejer det sig om, at den lærer af data og forbedrer med erfaring uden at være eksplicit programmeret.

Det er så i familie med blandt andet Motorolas ambitioner med MotoAI. MotoAI vil udvikle sig og i baggrunden lære, hvordan du bruger mobilen, og hvordan MotoAI bedre kan hjælpe dig.

Du skal således kunne forvente, at den kunstige intelligens vil være i stand til at besvare spørgsmål, lave udkast til beskeder, planlægge aktiviteter med mere.

Eller sagt på en anden måde: De samme AI-ambitioner, som Google har afsløret. Google vil integrere den kunstige intelligens Bard i Google Assistant. Bard skal også kunne hjælpe brugeren med de daglige gøremål.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung har startet udrulningen af Android 14 til Galaxy S23-serien i Danmark. Læs mere om det her

Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
AI muliggør en ny form for svindel

Kunstige intelligens kan bruges til en ny type svindel avanceret svindel, der kan være på vej, før du venter det.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Nu får Gmail-brugerne tiltrængt hjælp

Googles AI-sikkerhed strammes og blokerer mere spam og flere phishing-angreb.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram