Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

er person sidder med en udfoldet mobiltelefon
Samsung Galaxy Z Fold5 (Foto: Samsung/PR)

De foldbare smartphones er dyre og derfor oftest til dem, som virkelig vil bruge mange penge på deres smartphone. Det er begrænset, hvor mange producenter, som har haft nogen til lave priser. Samsung, der sælger flest foldbare, har kun haft modeller med premium-priser.

Men det er måske snart slut.

Rygterne svirrer om, at Samsung er på vej med en foldbar smartphone i midrange-segmentet.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Fold5 | én STOR forskel

Analysefirmaet TrendForce mener at vide, at Samsung planlægger at lancere mid-range foldbare smartphones i løbet af 2024. De har desværre ikke flere detaljer omkring enhederne. Så her må vi væbne os med tålmodighed. Det skriver Android Authority.

De producenter, som har haft prisvenlige foldbare telefoner, er Tecno og Motorola. Og der hvor deres ”billige” modeller har haft sparet har været: Ingen trådløs opladning, ingen vandtæthed, små frontskærme m.m.

Det bliver derfor spændende om en kommende midrange-model fra Samsung vil gøre det samme for at nå en mere overkommelig pris.

Inden du glæder dig for meget, så er det ikke første gang, at der florerer rygter om en billigere foldbar smartphone fra Samsung.

Det kunne bestemt være, at det ville være klogt. Skal de foldbare smartphones ud til folket, så skal der i hvert fald ske noget på priserne.

Salget af foldbare smartphones fylder fortsat ikke meget af det samlede smartphone-salg.

Se min test af Galaxy Z Fold5

https://youtu.be/Ul7CpwldiRM

Mere til historien

Der svirrer rygter om, at Samsung allerede i januar vil offentliggøre den kommende Galaxy S24-serie. Dette er dog endnu ikke bekræftet af Samsung.

Læs også:
Motorola vil flytte grænser med nyt mobilkoncept og AI

Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram