Podimo får ny AI-funktion

Er du til podcasts? Så kender du måske også Podimo. De er nu klar med ny AI-funktion, der skal hjælpe brugeren med at opdage nye podcasts.

Podimo podcast
Podimo tester nemlig nu en ny AI-funktion, som skal gøre brugerne opdager podcasts, de ellers ikke ville. (Foto: Podimo)

Er du abonnent hos Podimo og bruger du meget tid på podcasts? Så er du måske en af de heldige.

I disse uger har Podimo nemlig givet de mest aktive brugere muligheden for at benytte kunstig intelligens til at opdage nye podcasts.

Funktionen hedder ”Conversational Search” og testes netop nu på det danske og tyske marked. Dette fortsætter frem til udgangen af 2023.

Conversational Search gør det muligt at føre en samtale med en chatrobot om nye podcast, der altså kan vække ens interesse.

-“Conversational Search har enormt potentiale for at opfylde brugernes ønske om at udtrykke sig naturligt og personligt, når de søger efter deres nye yndlingspodcast eller lydbog. Her er AI et vigtigt redskab for os, der gør det muligt at tilbyde brugerne en intuitiv, samtalebaseret måde at søge på, i modsætning til den klassiske søgning, der er begrænset til brugen af søgeord. Gennem ’Conversational Search’ giver vi konkret vores brugere mulighed for at formulere, hvad de vil søge efter,” siger Alexa Lion, der er Senior Product Manager hos Podimo.

Podimos brug af kunstig intelligens vil også med andre muligheder gradvist blive implementeret gennem pilotprojekter, så de kan finde frem til de bedste løsninger.

-“Målet er at lære. Vi vil analysere resultaterne af pilotprojektet og brugernes feedback og derefter beslutte, hvordan og hvor vi skal skalere derfra,” uddyber Alexa Lion.

Husk også, at du altid kan lytte til podcasten fra MereMobil.dk. Du finder dem her eller i din podcastplayer.

Mere til historien

Der udgives en masse podcasts fra kendte personer på Podimo. En af de nyeste podcasts er “Det vi taler om” med Ditte Okman og Co. nu findes på Podimo fremfor hos B.T.

Alt det du ikke vidste om 5G-internet til hjemmet

PODCAST: Er 5G lige så godt som fiber? Lyt med når jeg fortæller de fascinerede detaljer om 5G-mobilnettet.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2: Den svære to’er

PODCAST: Apple Watch Ultra 2 er et solidt ur, men det mangler wow-effekten. Hør min episode om Watch Ultra 2 her.

(mere…)
Populære TV 2’s podcasts kræver adgang til Podimo

TV 2 oplyser, at det fremadrettet kræver abonnement hos Podimo, hvis man vil lytte til nogle af de mest populære podcasts fra TV 2.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
I dybden med OnePlus 12 og 12R

PODCAST: Jeg fortæller om OnePlus' nyeste modeller. Hør også når jeg overrasker Ida på 9 år med hendes første telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram