Derfor skal du overveje Pixel 8 Pro

VIDEO: Pixel 8 og Pixel 8 Pro fra Google er fantastisk fede telefoner. Tjek min videotest her for flere detaljer.

Disse telefoner er helt specielle – Googles nyeste flagskibe – Pixel 8 Pro og Pixel 8. Google har endnu engang forbløffet min anmelderkollega Kim og jeg.

Når du har set videoen, så ved du, hvad jeg mener.

Pixel 8 Pro og Pixel 8 byder på en imponerende teknologi. Fra den forbedrede skærm til den opgraderede ydeevne og langvarige opdateringer. Google tilbyder nemlig softwareopdateringer i hele syv år.

Før jeg dykker ned i de mest fremtrædende funktioner, lad mig dele en oplevelse med dig.

Specifikationerne kan virke “almindelige”, når du ser listen over Pixel 8-specs. Det er først, når du har en af telefonerne i hånden, at du virkelig forstår deres unikke styrker.

De kan beskrives som en kombination af en iPhones enkelhed og Androids effektivitet. Ja så lige med den detalje, at Android i Googles version er MEGET enkel at gå til.

Vi udfordrer i testen de nye Pixels med spil, og de håndterer det uden problemer. Selv under lange spilsessioner forbliver telefonerne kølige.

Nyt chipset og ansigtsgenkendelse der virker i bankapps

Begge telefoner er drevet af det nye Tensor G3-chipset, som inkluderer sikkerhedschippen M2, der sikrer, at kun du har adgang til dine data.

M2 styrer også sikkerheden omkring fingeraftryksscanneren og ansigtsgenkendelsen. En spændende nyhed er, at ansigtsgenkendelse nu fungerer i bankapps, en funktion tidligere forbeholdt iPhones.

Det mest imponerende er kameraet!

Kameraet i Pixel 8 Pro er det bedste “point-and-shoot” kamera i en Android-telefon, som vi hidtil har prøvet!

En helt ny kamerafunktion er “Bedste billede”. Denne er fantastisk til gruppebilleder, da den kombinerer flere billeder for at skabe det perfekte billede.

Den nye Audio Magic Eraser kan endda fjerne uønskede lydelementer som biler, hunde og vindstøj. Se videoen for flere detaljer.

Hvilken Pixel?

Både Pixel 8 Pro og Pixel 8 deler mange kamerafunktioner, men hvis du er på udkig efter det bedste kamera ned i alle detaljer, skal du gå efter Pixel 8 Pro.

Pixel 8 er det perfekte valg, hvis du ønsker en fantastisk smartphone med et godt kamera, men hvor kameraet ikke er afgørende.

Pixel 8 ligger godt i hånden, er mere overkommelig prismæssigt og vil med sikkerhed gøre dig glad. Pixel 8 Pro er lidt mere luksuriøs og fortjener absolut topkarakteren.

Så, hvis du er kræsen, er Pixel 8 Pro det rigtige valg.

Ejer du allerede ejer en Pixel 7 Pro, er det måske ikke nødvendigt at opgradere lige nu.

Mere til historien

Det mest irriterede ved PIxel 8 og Pixel 8 Pro er, at de oplader alt for langsomt.

Den originale Chromecast bliver snart ubrugelig

Bruger du stadig den originale Chromecast, bør du nok snart overveje at udskifte den.

(mere…)
Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Min første elbil: Når specs ikke holder i virkeligheden

VIDEO: Der er ifølge vores elbil-tester 3 ting, som er vigtige, når man køber sin første elbil. Se med her.

(mere…)
Dette er elbilen du SKAL prøvekøre

VIDEO: Technørden John G. er begejstret for svensk-kineseren Polestar 2. Den har knapper og er "topfed". Se videoen her.

(mere…)
Hvad gør du? Din elbil er gået ned!

VIDEO: Elbilernes software er langt fra altid fejlfrie. Skal du finde dig i softwarefejl?

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram